torsdag, oktober 22, 2009

Pigg igen, men vaccin på g!

Nu är bacillerna borta och antibiotikan likaså=) Ingen mer nål i lilla armen, inte för tillfället i alla fall...
På lördag är det den 24 oktober, 6 månader sedan Mio föddes, helt otroligt! Har tiden gått sakta eller fort? Det ska i alla fall firas och mommo ska baka kaka till hela personalen och Mio ska få en ny pyjamas, Molly valde ut någon konstig bitleksak på ÖB som egentligen ser ut som en kattleksak (vad vet jag hon kanske var på avdelningen för katter?) Fyller säkert sin funktion för Mios två små tänder som tittat fram.

I morgon blir det vaccination för mamma, pappa och Molly, har fått 3 st Emla salva med hem i kväll... en till Molly och två till mamma. Pappa tycker att vi är kycklingar, men vi får väl se i morrn.
På lördag är det Mios tur, kul present på 6-månadersdagen! En ampull med vaccin räcker till tio sprutor, men en öppnad ampull håller bara i 24 timmar.
Alla jag känner som fått sprutan har jätteont i armen, men det går tydligen över efter någon dag, man ska absolut inte kolla på alla biverkningar för då lär man ju aldrig vilja ta sprutan.
Vi måste ta det för Mios skull, vore själviskt att stå över.

Jaha, annars så har det varit en lugn dag, det vanliga på schemat, Mio har gympat, suttit i ägget (en cool stol som jag ska visa bild på någon dag), kräkts några gånger (vilket är rätt vanligt) och sovit mellan halv tre och halv fem. Inga konstigheter med andra ord.