torsdag, januari 05, 2012

Nu ska ni få se...

Berättade jag att min nya dator som jag fick av Ola i julklapp dog efter typ en dag...varför jag inte kommer ihåg om jag berättat eller inte är för att jag dom få gånger jag bloggat på sistone fått lov att använda min IPad, vilken inte är så särskilt bloggvänlig:( ...så pass bloggovänlig att man inte ens kan se tidigare inlägg...i fall ni tycker att jag upprepar mig så är det därför!
Och vad gör man då om man inte har någon dator att blogga på...jo man kan tex virka=) Min mormor lärde mig virka när jag var liten...och tänk, det sitter fortfarande i;)

Det hela började med att min systerdotter frågade mig om jag visste vart man kunde hitta en mobilväska till en IPhone, nja...det finns ju inte så där värst många, men jag kan virka en åt dig=) ...äääh, nej det behövs inte, tyckte hon. Är man 17 år så kanske man inte vill ha något virkat!?
Ändå började jag fnula på saken och satte igång att virka! Jag virkade en väska varje kväll och kom på nya smarta lösningar varje gång...en gågn kom till och med Ola på en smart lösning... Virkandet fortsatte och jag hade snart köpt upp hela lagret med mitt favoritgarn hos den lokala garnaffären (finnst typ en i Visby)...samt alla knappar (nästan) hos den lokala knappaffären, det finns några, men ack för få!!

Jag virkade så mycket att jag fick ont i armen=) Samtliga tjejer i familjen har numera varsin liten väska made by Lotta...plus några till;)
Mitt i allt virkande så började jag sy också...ja, det fanns ingen hejd på mitt skapande;) Jag sydde grisar och hjärtan och när syrran frågade om jag kunde virka två käpphästar till två tvillingtjejer i julklapp så var jag ju tvungen att testa det, tyvärr gick det inte som jag tänkt mig, men efter att jag och syrran brainstormat lite till kom vi fram till att jag skulle sy käpphästarna istället!
Ja, sagt och gjort så sydde jag två färgglada hästar på käpp=)


Här är några av mina kreationer som jag pysslat med under hösten...


...och det roliga är att det bara fortsätter och idéerna bara poppar ur mig;) Så behöver du en virkad traktor eller nåt är det bara att säga till;)