lördag, oktober 15, 2011

Okej!!


Det är många ord som kommer ur lilla Mios mun nu för tiden, men dom två han kör stenhårt med just nu är, okej, IPad och Rory!

När Mio vill något eller vill ha något så pekar han på ex den leksak han vill ha och då är det bara att börja gå igenom alla och själv peka och fråga om vilken han menar, träffar man rätt så får man ett -Okej! Så frågar man om något så svarar Mio okej, det låter så himla roligt!:)

Rory är favvo filmen för tillfället och den kan trösta det mesta...eller locka...den går även utmärkt att muta med;)

I Paden är oxå en favvo pryl och ett superbra hjälpmedel för utvecklingen, Mio kan sköta den helt själv och vet precis vad han ska trycka på och välja. Han trycker igång den och väljer en app, men han brukar ha svårt att bestämma sig för han är inne på en app i en sekund sen byter han till nästa och nästa....och nästa. Favvon är
Teletubbisarna samt den man kan spela gitarr på. Grym pryl det där, vi har hämtat appar med både gitarr, piano och trummor:) Ska man ha I Paden sälv så får man smyga, men så fort han ser den så ropar han,- I Pad!!!

Jag har försökt lära Mio säga -Jag älskar dig!...men det har varit lite vårt, men igår när vi gick ner för trappan så sa jag, -Är du mammas älskling?...då sa han -älskar dig!!:)) de värmde mammas hjärta!:)

Hela veckan har det tydligen legat en inbjudan i Mollys fack på skolan, ej inbjudan till ett kalas som var i dag...bara det att vi såg inbjudan i går!! prinsess tema stod det...hmmm, prinsess tema och Molly går dessvärre inte hand i hand!:) Men jag lyckades få på henne rosa strumpbyxor, jeanskjol och rosa Hello Kitty tröja i alla fall:) Men när jag skulle lura på henne ett diadem så var gränsen nådd;) det fick bli en fläta i stället! Alla dom andra tjejerna hade riktiga prinsesskreationer med långa klänningar, trollsspön och prinsesskronor:)
Till en början var Molly inte allas sugen på att jag skulle ämna henne där på kalaset, men efter ett tag så lättade det en aning och sen var det fullt ös!

Molly på väg till kalaset!Molly på kalaset...det är hon längst ner till vänster...hon som håller för ansiktet!!!Sådär ja...lite bättre;)Molly efter kalaset!Mio i går kväll när han låg i sängen och roade sig med I Paden...
...jag gick ner en sväng och när jag kom tillbaka hade han rullat av allt papper från en toarulle!!!Nu ska vi ut och plantera Mios träd som han fått av mommo, ett körsbärsträd!:)

Puss på er!

Posted by Lotta using BlogPress from my iPad