onsdag, juni 09, 2010

Grattis Kalle på 3-årsdagen!!


Mio har varit lite krasslig dom senaste dagarna och i går när vi var på kusin Kalles 3-års kalas så var Mio rätt hängig. Eftersom Ola ska åka till fastlandet i morgon och köpa ny bil så tog vi det säkra för det osäkra och åkte till sjukhuset för en check up av Mio. Doktorn sa att lungorna lät bra och även blodproverna såg bra ut, väntar svar på näsodling...men i förebyggande så fick vi med oss antibiotika hem, just in case!

I väntan på att apotekaren skulle blanda till Spektramoxen så passade jag på att frottera mig lite i Apotekets utbud, det blev lite av varje...mest barngrejer från Apoliva eftersom det var halva priset på alla deras produkter=) Plåster!!!! Skulle tagit mer än en ask, någon käkar plåster i denna familj...

Hoppas Mio är piggare i morgon när jag ska vara själv hemma med kidsen...Ola ska som sagt till Gävle och hämta vår nya bil, dessutom ska han hinna med IKEA på vägen hem, måste skriva en låååååååååååååång lista på vad han ska handla;)

Ha de!

P.s Har hottat upp bloggen lite, måste ju göras lite sommarfin...har även förtydligat länken där man kan skriva kommentarer...för det gillar vi ju att få;)
Lånade en söt pippi från Kungen & Majkis, hoppas det är ok att pippi pausar hos Mio också.