onsdag, februari 03, 2010

Ischias, vem f*n är det...och vad gör han i min högra skinka?

Jag säger då det, är det inte det ena så är det de andra!! Vaknade med rygg, skink och benvärk...har i och för sig haft ont i ryggen länge, men i dag har det liksom hasat ner en bit, kanske beror på tyngdlagen? Gick till en sjukgymnast som var väldigt försiktig och som inte vågade göra något eftersom jag hade så ont, hon skickade mig vidare till en doktor som gav mig en bedövnings spruta i ena skinkan, dom pratade båda om någon Ischias som tydligen dessutom kunde vara falsk...undrar vad det är för typ. Har bokat tid till naprapaten i morrn i stället, dom vågar ju ta i lite mer...

Annars är det i full gång med bygget och i dag har vi hämtat glaset till fönstret som ska vara i väggen.

Molly har varit hemma några dagar eftersom det fanns misstanke om att kräksjukan skulle ha smugit sig in på dagis, men även den var falsk så nu är hon där igen och tröttar ut sig och gör av med massa överskottsenergi=)

Mio gör framsteg kan man säga, i går när jag och Mollan var där så tog vi bort masken en lååång stund och så fick han äta mango puré för första gången, det går bättre att ge Mio mat i munnen när masken är av...han har ju aldrig fått chansen att öva på att svälja eftersom det blåser luft ur munnen hela tiden. Purén kom inte ut igen i alla fall, så svälja kan han nog allt! Efter den kulinariska upplevelsen så blev det ett efterlängtat bad och sedan testade vi att ge honom välling på flaska, gick sådär...men vi tänkte att eftersom han snuttar så bra på tummen så borde han ju ta nappflaska, fast han tuggade bara på nappen och tyckte att det var ganska skoj. Vällingen han får nu är ju inte så god (har smakat och det smakar bara järn), ska testa med majsvälling nästa gång, sött och gott.

Det kommer även nya ljud från den lilla parveln, han låter som en liten gnällig hund och så skrattar han samtidigt...så han har nog upptäckt något nytt. Sen så tror vi bestämt att han har börjat vinka också, inte klokt vad han kan lilla Mio.

Molly kom ner på sjukhuset i dag med en ny målning i ansiktet (hon brukar ha en ny varje dag, typ=). I dag var hon en räv, tydligen har dom pratat om rävar på dagis och hon berättade följande: -Mamma i dag hade fröken med sig en räv ...räven hade blivit påkörd av en bil och frökens man tyckte den var så fin så dom sparade den...inte hela alltså, bara huvudet och pälsen...vi fick klappa den också. Ja, vad säger man om det...?? Åh va fint...kul. (STACKARS RÄV)...
Jag kommer i håg att farmor och farfar hade en uppstoppad räv som alltid stod och stirrade på en, hu...gillar inte uppstoppade djur.

Ny dag i morrn, först naprapaten och sen möte med Visby assistans...sen är det snart helg igen.

Kram!