tisdag, april 12, 2011

Som från ingenstans...

Ja herre j.... !!! Det händer grejer hela tiden, undrar om det snart kan komma en dag då det inte händer något alls?! I dag var det en tipp topp dag, ja förutom att man tänker på gårdagen och allt som hände då... men jag och Mio har haft skoj och klistrat massa svarta stjärnor;) på hela hans garderob och sen satt upp ett sött väggord på ena väggen och tagit bort dom små söta babywallisarna, jag menar killen börjar ju bli stor och samma sak som med Mollans rum så måste ju Mio får lite uppdaterat också! Blev i alla fall superfint, nu väntar jag bara på några andra "stjärn" leveranser till Mios rum, sen är även det klart=)

Efter allt pyssel så gick vi till dagis och hämtade Molly, alla tjejer flockade sig kring Mios vagn i vanlig ordning och alla ville hålla i hans händer och klappa lite på kinderna, så söta så=) ...fast jag övervakade noga och kollade så ingen hade snortapp;) Sen gick vi till linbanan och jag och Molly åkte säkert i en halvtimma medan Mio satt i vagnen och nästan kiknade av skratt när vi svingade fram och tillbaka i linan (tror han tyckte det var roligast när mamma likt en 5-åring kastade sig från avsatsen i en väldans fart)!! Allt var med andra ord frid och fröjd och vi gick sedan hem och tog varsin glass, Mio fick en skål med lite vaniljglass som han sedan vände upp och ner på...

Sen, som från ingenstans så började Mio kräkas och han blev helt blå och livlös, syresättningen dök kan man säga, låg runt 50-60 i säkert tio minuter medan jag kämpade med allt jag kunde för att få upp andningen igen. Vräkte på med syrgas och inhalationer, men ingen hjälpte...sånt här brukar ju inte hända, han kan ju få någon slempropp om han är förkyld eller så, men det här var något annat. Ringde hem Ola från jobbet och vi fortsatte med att ge syrgas och till slut blev han något mer stabil, men det var ändå något som inte stämde. Vi beslöt oss efter en stund för att åka till sjukhuset och där lyssnade doktor Magnus på lungorna eftersom vi var nästan säkra på att Mio fått lunginflammation, men det lät bra och CRP visade inget alls!? Till slut kom jag och Ola på att Mio inte hade bajsat på några dagar, man tror ju att den andra kanske bytt någon bajsblöja och vise versa, inget man direkt frågar varandra, och det var då det gick upp ett ljust!! Mio var förstoppad!! Herregud, skönt att det "bara" var det och inget annat som vi trodde, men stackars lilla Mio...det är därför han kräkts så otroligt mycket den senaste veckan. Men ett litet Klyx (lavemang) gjorde minst sagt susen=) Sen var det bra, vi är inlagda, men har permission i fall att vi behöver åka in igen så är allt förberett.

Nu ligger en liten trött kille nerbäddad i sin egen säng och kollar på Nicke Nyfiken, men det dröjer nog inte länge tills John Blund kommer med sömnsand...

Ja, ännu en händelserik dag, men som sagt så får det snart vara nog med såna dagar!! Vill ha riktig vår, göra klart Mollans rum, putsa fönster och andra såna roliga vanliga saker!
Och framför allt vill vi INTE ha såna puckon som går omkring och lägger ut bomber, man var ju helt säker på att någon bara ville skrämmas med någon "fake bomb" (inte för att det heller är okej), men det var ta mig fan en helt riktig BOMB!!!! Nära massa skolor och dagis, Mollans dagis ligger bara ett stenkast från där bomben var placerad! Helt sjukt!

Nu ska jag Tradera lite mera och sen SOVA!

Puss och gonatt!