fredag, mars 30, 2012

Öppet-stängt på 8 timmar!

Så var det 5 kvadrat extra på Fältgatan 16:) Det gick i en rasande fart, på mindre än 8 timmar var öppningen igenbyggd.

Dock tillstötte problem när jag skulle kolla på golvet som vi ska lägga på övervåningen, det visade sig att det vitlaserade Gotlands furugolvet kommer hem tidigast i slutet av april!!! Vi som skulle lägga golvet i dag och måla därefter:( Där gick vi bet och jag var runt till dom flesta golvbutikerna i går, men ingen hade golv hemma på lager... Ännu en nackdel med att bo på en ö!!

I dag ska jag dock åka till en annan butik som tydligen har ett vitlaserat askgolv hemma, hoppas hoppas det är fint!!! Då kan dom lägga det på måndag:) Målaren var här och kollade i dag och jag gav honom lite extra arbete, eftersom han ändå ska måla taket nere så kan han lika gärna ta väggarna oxå;) Allt blir nu vitt och fint!:))

Det blir bra de här...och fiiiiint:)

Mio är fortfarande lite krasslig och vill ha din mask på, jobbigt tycker mamma som måste bära 13 kilo Mio plus maskin!!!! Och alla undrar hur jag kan ha både magmuskler och armmuskler utan att jag ens satt min fot på ett gym på typ tre år...där har ni svaret, bär ständigt runt på en 13 kilos -vikt med tillhörande knäböj så behövs inget gym;) Men skämt åsido, hoppas Mio vill ta av masken snart så vi blir lite mer mobila!!

Fredag i dag, mao tacofredag, säger man tacofredag till Mio så blir han skitglad, för det betyder att han får ligga på bordet när vi äter...ha ha, ni tycker väll att vi är tokiga och lite knasiga...och jo!! -det stämmer!!!;)

Trevlig fredag!
Lotta// Mitt i dammet...