lördag, mars 31, 2012

När allt är klart...

...så har jag allt inköpt och klart till själva piffingen:)

I dag köpte jag bl.a. detta...

Hade grym tur när det häller pläden, det var bara en skyltningsgrej dom tagit hem en av, så den fick jag köpa:))) några stjärnkuddar från Gripsholm, vit trasmatta och korg från Åhléns samt en stooor väggtext från Garage1 för futtiga 59 kr, dom ger praktiskt taget bort grejer där;) En dån väggtext får man nog inte under 150 kr på andra ställen!

Sen har vi ju alla fina grejer som jag beställt till sovrummet från Ellos, men det ska jag packa upp först när allt är klart:)

Känns som om vi är såååå värda det här;)

Trevlig kväll!

Det håller!!

Titta nu står jag på det dom tidigare var ingenting... Och det håller:) Det blev vansinnigt bra och fatta hur bra det kommer att bli när golvet är lagt och allt är målat:)

Hade ju lite problem med golvet ett tag...fick inte tag på något alls. Men skam den som ger dig, igår tog jag ännu en sväng till Österby brädgård för att jämföra Gotlands golvet med ett annat golvprov jag hade med mig...och shit vilken skillnad det var!! Jag kunde bara inte köpa det andra golvet bara för att det fanns tillgängligt fortare än Gotlands golvet...men det senare skulle komma hem först i början av maj:( men då kläckte dom ur sig att det fanns samma vitlaserade golv fast i "fastlandsfuru" som jag kunde få om en vecka!!!
Skit samma vart trädet stått tänkte jag och beställde golvhelvetet:) tog lite extra som vi ska lägga i sovrummet när vi ände håller på, och man vet ju aldrig när man får tag på ett golv nästa gång?!

Men eftersom det snart är påsk så kommer golvet inte på plats tills dess, utan det får bli veckan efter...men man ska ju inte stressa fram en renovering;)

Så nu är det dammigt värre och vi går med skor och tofflor på, lovar att det till och med är sågspån i sängen!! Bara därför så ska jag nu gå och dammsuga;) Mat får vi tydligen när den där super viktiga hockeyn är klar...och få ska maten först inhandlas...

Kram Lotta