tisdag, mars 30, 2010

I dag har jag och Mollan påskpyntat både inne och ute, Ola har putsat fönsterna och Mio har varit på promenad med Jenny. Förutom att Jenny var här så hade vi även besök av nya assistenten Malin, Mio verkade gilla henne också...så det bådar gott=)

Stackars Molly har varit krasslig länge nu men ändå varit på dagis i går och i dag, men i kväll hade hon sån hemsk öronvärk så det bli att stanna hemma i morgon. Borde kanske gå till doktorn med henne, men ingen i vår familj vill gå dit om det verkligen verkligen inte är ett måste...förmodligen är det väl bara virus så det går nog över snart. Lite sömn gör nog susen, hon var sååå trött att hon slocknade i stolen efter kvällens bad, pour little baby...

Tack och lov så håller sig Mio frisk och kry, trots syrrans baciller. Han diggar det mesta och är supernöjd över att få sitta i Mollans gamla gåstol, det händer inte så mycket med själva gåendet, men det ger sig nog med tiden. Han är hemma mycket och utvecklas och hittar på nya bus för varje dag som går, även fast det är i Mio-takt.

Vi är alla förvånade och förundrade över vart allt Mios hår kommer i från...det bara dök upp så där plötsligt, och lockigt är det också...precis som Mollans, det kanske inte är så konstigt ändå, men mycket hår är det allt=) Såååå söt!!

Snart kommer Monica, Marie och tvilling tjejerna hit, det ska bli nice att äntligen få se dom små liven (twinsen också såklart;) Vi ska nog inleda påsken med att gå påskmarschen på torsdag, Mio har redan övat på sin debut som påskkärring... och han verkade gilla det=)

I lördags var jag då till Hemse och Hela Hallen...den var ju en upplevelse i sig och något som jag förmodligen aldrig kommer att göra om...hahaha, men det var en trevlig förfest jag var bjuden på, med god mat och trevligt sällskap, så det tackar jag för! Helgen har i övrigt bjudit på en hel del film, Sommaren med Göran, Bröllops fotografen och i går blev det senaste Beck filmen. Molly hyrde filmen Bortspolad och har nu sett den ungefär 10 gånger sedan i fredags, verkar vara en bra film...

I morgon hämtar vi hem Mio på förmiddagen och så kommer Kenneth och jobbar natt så Mio ska sussa hemma, det blir dessutom dubbel assistans eftersom Jenny ska göra sitt första nattpass.

Nu är våren här!!
Kram