måndag, oktober 26, 2009

Stockholm-Visby 29 juli 2009

I dag är det tre år sedan Mio klio kom till världen, den 24 april 2009, på Karolinska sjukhuset i Solna, 2 480 tung och 41 cm lång... Det var allt annat än lugn och ro, det var totalt KAOS!!! Han satte genast ett gäng läkare i arbete och senare även professorer från både Tysklan och Frankrike, vad var det med denna lilla pojk tänkte dom och funderade dig förmodligen gråhåriga...men något svar kom aldrig, i alla fall inget man blev klokare av!

Inte en gång har jag gått tillbaka för att läsa mina första inlägg på bloggen, men nu tänkte jag att jag skulle leta fram det i alla fall, men det finns inte kvar!? Spelar inte roll, för det jag minns mest och bäst av allt är ändå detta...=)


Stockholm-Visby 29 juli 2009

Nerbäddad i denna lilla transportkuvös flögs Mio med ambulansflyg hem till Gotland. Ambulans från KS till Bromma - flyg - ambulans till Visby lasarett, en tuff resa när man bara är tre månader...men det gick bra, ÄNTLIGEN HEMMA!
I denna "rymdkapseln" kom han äntligen hem, vår lilla Fuglesang;) Och i dag fyller han 3 år, Mio Love Sören Pettersson Bröms!!!