onsdag, december 15, 2010

Transport bokad till fredag, hoppas vädret håller sig stilla!!

??????????????????????????????????????????????????

Röntgenplåtarna såg oförändrade ut...eller lite bättre, dom kunde inte bestämma sig. Det tar ganska lång tid innan man kan se att lungan blivit frisk, flera veckor...därmed är det i nuläget som sagt svårt att se, men det hörs andningsljud på båda sidorna=))

Astrid Lindgrens läkare bestämde att ett antibiotika ska sättas ut.

Dom sa också att om vi ville åka själva hem med Mio så kan vi åka nästa vecka, men med ambulans/flyg transport så kan vi åka på fredag...om nu allt klaffar!! Så snälla snälla Visby ambulans och sjukhus, KOM OCH HÄMTA HEM OSS!! Det skulle bli den bästa födelsedagspresenten till mamma!
Vi kanske bli kvar på hemmasjukhuset några dagar eller så, men då är vi i alla fall hemma!

I kväll får vi veta om/hur/när dom kan hämta oss och med vilket färdmedel, väldigt kort varsel med tanke på att vi måste planera hur vi ska åka och när. Jag vill ju gärna vara där när Mio kommer hem, men om det inte går så kanske mommo kan vara där=)

Måste kolla flyg om jag ska flyga från Bromma, om det är så att Mio ska flyga...kanske kan jag åka i ambulansen med honom till Sthlm...många frågar!!!! Iiiiiiiii blir lite tokig!!!

Vill ju gärna samtidigt får ihop allt med jul och så, gran, klappar, skina mm mm...jag har ju längtat efter julen i år, inte en jul till på sjukhuset!!! Snälla Gud och Tomten!!

Okej, det var nog allt för tillfället...

Kram

Men va f*!!!

Skulle vilja svära en hel harang, men lika bra att låta bli... Som jag sa så skulle vi på röntgen i morse, men tiden gick och vi frågade varför vi inte fick komma upp...något akutare kom före!! Men så äntligen kom Ola och Mio i väg, klockan ett typ!! Så nu väntar vi på svaret...

Blir i alla fall inge hemfärd i dag, fan att allt ska ta så lång tid!!!!

Mio är pigg som aldrig förr, bra värden och lite extra syre!

Återkommer...