måndag, december 28, 2009


Jul


Gran, skinka, sill och snaps, hit och dit, packa upp, packa ner, klappat och klart... julen är förbi, har gjort sitt för i år, tomten har gått i ide eller åkt till nordpolen...eller vart han nu är. Var man inte förvirrad innan (vilket jag var) så är jag det ännu mer nu...om det går?! Glömde en kastrull med vatten på spisen när vi skulle hämta Mio, det luktade bastu när vi kom hem en och en halv timma senare... måste sluta med dessa dumheter, är en fara för mig själv och för allmänheten!!

Annars var julen bra, själva aftonen firade vi hos syster Sanna med familj, Mio tyckte nog det var rätt skönt när vi körde ner honom till sjukhuset på kvällen...det var världens hallabalu hela kvällen med ungar och massa prassliga paket. Han somnade i sin stol under själva paketutdelningen, en trött liten nisse med luvan på. Kusin Kalle tyckte Mios maskin var rätt spännande och hans små fingrar var bara tvungna att känna lite lite grann på knapparna...och vi som inte hunnit sätta på knapplåset, men det gick bra ändå. Klart det är kul med knappar och lampor som blinkar.

På juldagen hämtade vi Mio efter lunch och så åkte vi hem till Sanna igen och åt ännu mer julmat, Mio sussade på köksgolvet i nästan tre timmar medans vi åt mat, fikade. I går var vi på sjukhuset i stället för att ta hem Mio, det bli ganska jobbigt med allt farande fram och tillbaka varje dag, både för Mio och för oss. På kvällen var vi hemma och umgicks med Mollan, testade nya PS3 med Singstar...shit va skoj=) Tror dock att det var pappa som önskade sig PS3 mest av alla, han har riktigt fläskat på med alla tillbehör, trådlöst tangentbord, trådlösa mikrofoner och kontroller mm mm. Tror också att det bara är han i familjen som vet och kan se skillnaden mellan DVD och Blue Ray...!?


Bild 1: Ola och Molly klär den otroligt fina och maffiga granen med extra mycket barr i toppen, det är alltid dom som fixar det... jag och Mio övervakade det hela.

Bild 2: Mio i sin nya stol, Molly tyckte också det var en rolig stol och ville gärna att man skulle köra omkring med henne i den.

Bild 3: Molly öppnar första paketet på julaftons morgon, detta paket var från ICA Maxi tomten, Molly och Ola var och handlade en kväll när Molly fick välja en sak på leksaksavdelningen och skriva det på en lapp och lägga i en önskelåda, sedan hade dom dragit Mollys lapp...hon hade önskat sig en Hello Kitty docksäng som Maxi tomten ringde och sa att vi kunde hämta=)

Bild 4: Önskebild! Svamparna tre i toppen så sne...

God fortsättning!