fredag, april 20, 2012

Klick!!

Panik uppstod när jag skulle ta min spruta förra veckan, 18.45 öppnar kylen och upptäcker att det inte finns en enda spruta i grönsakslådan... Ve och fasa!!!!! Kollar på klockan och inser att jag har ca tio minuter på mig innan Apoteket stänger, ilar dit och blir upplyst om att mina sprutor är slut...:) dock har dom min spruta fast i pennform, vanligtvis använder jag förfyllda, apotekaren gör ett undantag och ger mig en förpackning pennor.

Väl hemma så läser Ola bruksanvisning en, ( känns ju tryggt;) sen var det bara att ta den! Jag tar ju inte sprutorna själv utan har överlåtit de till Ola...han tycker det är skitkul?! Men den här pennjäveln ska ju klicka två gånger, först när men trycker på knappen och sen när pennan är tom på vätska...men jag litar inte en sekund på dessa och tycker dom klickar mest hela tiden, förmodligen lyckades han inte med förra sprutan för jag har haft ont i kroppen och svullna fingrar, igår stod jag inte ut längre, så vi beslutade att ta en till... Undrar om det är ok?! Men idag mår jag ganska bra, så det måste ha lyckats iaf;) Ska hämta nya förfyllda sprutor i dag, om jag så ska gå till alla apotek i stan!!!!!!

På tisdag fyller vår lilla fisunge Mio 3 år!!!:) Tänk att det redan gått 3 år sedan han kom, med buller och bång och vände hela vår värld upp och ner... på gott och ont...

Men vad ska man egentligen köpa för presenter??? Ska ju vara något som är väldigt kul och intressant för att det ska fånga hans intresse, svårt!!! Någon som har några tips? Har sett att det finns som typ tv-spel fast till små kids, men vet inte vart det finns...måste ju hitta något här eftersom jag inte hinner beställa på nätet. Så kom gärna med förslag:)

Det har varit och är väldigt mycket på g här hemma då vi först har byggt om lite inne och nu byggs det en stuga på tomten:) det blir verkligen fint och jag är väldigt nöjd:)

Det blir därför lite sporadiska inlägg här eftersom tiden inte alls räcker till...

Men jag lovar att det inom kort kommer bilder på allt det fina:)

Må då gott! Lotta