torsdag, mars 04, 2010

Helt okej ändå...

Nu så, bitarna börjar falla på plats... Nya assistenten Jennie har varit på introduktion och Mio likes her a lot! Nu fattas "bara" en till för att natten ska gå runt, men det är också på gång. Tänk att allt ska behöva ta sån lång tid, vi kunde lätt ha varit hemma redan i höstas om det bara gått liiite liiite snabbare. Att man snart tillbringat ett helt år på sjukhus är helt galet konstigt!!! Men som en klok tjej sa till mig, -Ett år är ingenting av helt ett helt liv!! Nu blir det i alla fall mer kvällsmys på hemmaplan, Molly ta varje tillfälle i akt att mysa med lillebror.

Mio är pigg, glad och nöjd med livet. Han skrattar åt allt och alla...nästan i alla fall, kommer det någon ny så tar det en stund innan han ger sitt godkännande. Det bästa just nu är en liten röd badboll, Mio håller i den och "kastar" bollen när man säger kasta, så ler han så alla FEM tänder kikar fram. Jo, för nu har det kommit tre tänder uppe! Vi är hemma mycket och Mio är har även sovit hemma en hel del, det går utmärkt bra och nästa vecka blir det hela fyra nätter=) Ska bli skönt att komma ifrån sjukhuset på "riktigt"!
En medicin till är nu utsatt och då återstår endast laktulos som är en medicin som håller magen i form, skönt att inte behöva ha massa onödiga medicin att komma ihåg. Doktorn tycker inte heller att vi behöver ta kontinuerliga prover längre, utan bara om det verkligen behövs...och som det ser ut nu så är alla prover bra=) Vikten har gått lite ner, men nu upp igen och Mio står på stadiga 7 kilo, längd 67,5 cm. Rund och go bebbe...eller snart 1-åring!!!

Man börjar känna sig lite sliten i kropp och själ...ryggont, sprickor i händer och fingrar, konstant snortapp och trött som f*n. Semester i ett varmt land skulle inte sitta fel just nu, tänk va skönt att skvalpa omkring i nått shysst hav någonstans med en kall öl i handen=) Keep on dreaming...
Våren är nog snart här och jag tror på en varm och skön sommar i år! Får väl investera i en egen pool till sommaren, frågan är bara vart vi ska ha den...? Jag har planteringsförbud på våran tomt, inga buskar eller träd får vara i vägen när Ola klipper gräset?! Det ska mer eller mindre se ut som en fotbollsplan, så den där poolen får jag väl smyga in en mörk natt när ingen ser...kommer ju att går bra!

Allt som var upp och ner hemma, börjar komma på plats nu. Rummet är klart och i går kväll flyttade vi in möblerna, shit va snyggt det blev om jag får säga det själv=) Det har tagit lång tid att färdigställa allt, men med lite fix och trix så, taadaa!! Nu är det bara andra sidan som måste fixas, där tv-rummet ska vara...ska baaara måla lite innan soffan åker upp. Det blir bra.
Har beställt en sängkappa och nya överdrag till sängarna som står i rummet, allt är bländande vitt och så blir det lite marinblått på de. Nice!! Ljusterapi för dom som kommer på övernattning=)

På söndag blir det kalas hos syster Sanna som fyller år och sen inväntar vi nya tillskottet i familjen Bröms, Molly och Mio ska få en kusse till=) Spännande!!
Måste säga att livet känns rätt okej ändå...

Gonatt och kram till er alla!