onsdag, mars 24, 2010


Har lämnat en något halvkass kille på sjukhuset, Mio har sedan i måndags haft ont i vänstra benet...oklart vad det är, men tydligen kan lite större barn få förkylnings symptom i olika leder, så vi tror att han har fått något som satt sig på höftleden. Det togs prover på en gång som visade sig vara som dom skulle och i morgon blir det ett ultraljud på höften bara för att vara på den säkra sidan och för att se att det inte är någon bakterie som härjar, men då hade han iof haft högt CRP vilket han inte hade... Men han är märkbart smärtpåverkad och blir jätteledsen när man rör benet, annars har det varit några bra dagar hemma och på lördag hämtar vi honom igen.

Får se om jag dra på Hemse på lördag för lite styrdans...eller vad det nu är som händer på Hela Hallen=) Har ju tillfälle till sovmorron på söndag så man får väl passa på...Har inte varit utanför Visbys gränser på snart ett år, så Hemse blir låååångt bort...

I kväll blir det film för mig och Ola, det var ett tag sen man satt ner och kollade i lugn och ro, har fått låna filmen 2012...ska va bra har jag hört! Inväntar bara att en viss liten dam ska somna, hon är helt slut efter maskeraden på dagis i dag och dessutom så är hon urkass med hosta, feber, blåsor i munnen och allt som hör till en riktig dunderförkylning, alltid är det nått...har bäddat ner henne och laddat med nässpray och alvedon.


I morgon tänkte jag faktiskt gå och klippa mig, kanske blir det en sväng i solariet också...nice=)


Nu sussar grynet, FILMTAJM!!


Kram på er!