måndag, november 01, 2010


Halloj!! Ett kort inlägg så ni inte tror jag dött eller nåt;)

Som sagt har man varit gräsänka i helgen då Ola varit på sin årliga fiskar resa med polarna, han kom utvilad och som en ny människa...äh..eller...NOT=) Snarare såg han verkligen ut som en gammal fiskargubbe, trött, lite mörka ringar under ögonen och tredagars skäggstubb. Nu står det en fullproppad väska i badrummet med stinkande fiskarstrumpor och i trappan ligger det en ask med fiskedrag (perfekt om man känner för att få en krog i stortån=)...men vart är fisken??? Det enda jag sett är ett mms med en bild på en gädda på 105 cm, men allt går ju att göra i Photoshop nu för tiden;)
Nej, men skämt å sido så har nog alla haft en bra helg, vi här hemma har haft det bra i alla fall. Kusin Becca har varit till god hjälp hela helgen och vi har promenerat till videobutiken och hyrt film, varit på Rusta en sväng och fyndat några grejer mm mm. Molly hyrde Alice i Underlandet och Becca och jag tog senaste Beck filmen vilken var ganska så läskig...till det blev det självklart en låda Ben & Jerry;)

Vi inledde helgen med att gå på kalas hos kusin Johanna som fyllde 13 år!! (Fina Hanna på bilden här bredvid) Det bjöds på ost och kex samt massa kakor, bullar och tårta...plus en hel del bus, skratt och några tårar som hör till när alla kidsen i familjen är samlade=) Algot snubblade på ingenting och drog näsan i golvet, sen snubblade han igen och slog pannan i Mios andningsmaskin, skratt och bus igen...Molly grät och längtade efter pappa en stund, sen bet Kalle henne i tummen, vi var nog alla lite trött när vi åkte hem vid niotiden=)


Mio klar för party

I går bjöd vi in oss själva på kvällsmat hos syster Sanna och sen överraskade jag och Molly pappa med att möta honom vid flyget, meningen var att Sanna skulle hämta, men eftersom Mio somnat hemma hos dom så åkte jag och Mollan i väg själva...förstå att hon tyckte det var spännande, hon var så uppspelt när vi stod och väntade på att flyget skulle landa så hon fick jätteont i magen och vi var tvungna att springa in på toa=) Sen var flyget försenat så det blev lite längre väntan än beräknat, men men sen kom flyget i alla fall...massa folk passerade, men ingen pappa Ola, till slut började vi tro att det var fel flyg, men då såg vi honom...sista av alla=) Skönt att han är hemma igen!

Mollan i väntan på pappa...
Mio är på topp topp, masken har han nästan bara på natten...känns safe! Han har även fått en ny favorit, Teletubbies...OMG vad han kollar på den filmen, i slutet när Teletubbisarna vinkar hej då så börjar Mio gråta, så då är det bara att köra igång den från början igen, inte så bra...men han är nöjd! Han lär ju sig mycket av filmen har jag märkt, dom sjunger Tipp Tapp i filmen och jag som har undrat varför han viftar med pekfingrarna upp och ner hela tiden...det är ju rörelserna till sången..hi hi så sött=) Sen har han börjat säga ma ma ma, det måste vara mig han menar;)

Tror vi missade att det var denna helg det var Halloween, men kom på det när det i lördags kväll ringde på dörren...Mollan sprang och öppnade och kom gråtandes tillbaka, utanför dörren stod en liten varelse iklädd oklar utstyrsel, läskig var den i alla fall och Molly grät ungefär en halvtimma...När den lilla varelsen sa Bus eller godis svarade jag vänligt men bestämt att Halloween minsann inte är förens nästa helg, tack o hej! Sen fick vi veta att det tydligen var denna helg som man brukar klä ut sig...ups, sorry lilla varelsen! Vi tog igen utklädningen på söndagen och skrämde livet ur syrran istället=)

Det blev inte så kort det här ändå=)

Kram!