onsdag, juli 14, 2010

Ett speciellt meddelande i dag...


GRATTIS BÄSTA MONICA PÅ FÖDELSEDAGEN!!!
PUSSAR & KRAMAR TILL DIG!
I dag har det nog varit rekordvarmt, men man vänjer sig fort och nu är det bara skönt med så här varma fina sommarkvällar.

Vårt hus är uppbyggt av betongblock så ni kan ju haja hur varmt det är hemma hos oss, det värms upp hela dagarna och det är för varmt för att det ska hinna svalna till kvällen...Den varmaste hus sidan visade i dag 49 grader...de är varmt!!

I kväll har jag och Mollan gjort stan osäker=) Vi inväntade Kenneth som kom till Mio klockan tio, då stod vi i startgroparna och drog i väg ner på stan. Det blev glassbaren, spaning på alla båtar som anlänt, stenkastning på kallis och sen en tur förbi Almis och några gungomgångar/rutschkana åk (halv tolv på natta, busigt värre=) Molly sa -Mamma, vilken fest vi har! Efter Almis så gick vi Strandgatan fram och då sa hon såhär -Mamma jag vill oxå gå dit där dom har sån fest och dom spelar bra musik...(det var Bur hon menade) Mammas svar; -NEJ det får du inte, för man måste va minst 18 år!!! Så du ska inte dit på många många år tack o lov!!!

Sen kollade vi in dom andra båtarna och sen åkte vi hem! Nu sussar en riktig tröttis här bredvid mig, fulltankad med glass, cola, rem och välling!
Ola är på fest med jobbet så han lär väl dyka upp här på nattkröken lagom fint rund under fötterna...inge ovanligt när det gäller Ola efter en fest=) Men vem bangar å andra sidan en massa gratis dricka och mat plus trevligt sällskap förstås.!! Jo jag! eftersom jag var hemma med the kidz, men vi hade som sagt skoj som bara den.

Får hoppas Mio sover gott i natt, natten till i dag sov han urkasst och gnällde och krånglande omkring i sängen, självklart värmen tyckte vi...men även en eller ett par nya tandsingar är på gång.

Annars är allt lugnt här hemma, mycket bad i poolen...i morgon blir det antingen Melonen eller Norderstrand med Mary och Twinsen=). Najs med sommar!!

På väg hem i bilen i kväll när klockan var närmare tolv så visade mätaren 25 grader=) Man får värsta utlandskänslan, och det gillar vi skarpt!!