måndag, januari 11, 2010

Sanna & Hanna

Superman
Och det bara fortsätter...


Beach 2010 här kommer jag... med bleka dallriga överarmar, ett jäst 6-pack och fluffiga skinkor! Vad kan man mer begära efter ett minst sagt stillasittande år med extra lite fysisk aktivitet och extra mycket smaskande?

I dag var dock sista kalaset på ett tag, syster Linda fyller år på tisdag och hade därför kalas i dag, det bjöds än en gång på smarriga ting som var för goda att avstå. (Ola dock, med sin karaktär tog endast en kopp kaffe!!) Men jag ska nog, kanske, eventuellt, med lite tur, medvind och hemlängtan och allt det där...börja träna snart..kanske, eventuellt...om någon drar med mig. Har nog nio gånger kvar på ett tio -kort på träningscentret, fast kortet har nog några år på nacken och så har jag med all säkerhet förbrukat alla förklaringar för att få kortet förlängt...jag tar några chips och funderar vidare.

Så i dag firade vi då Linda (som är född året innan mig, men det skiljer ändå nästan två år eftersom jag fyller i december och hon i januari=) ...kommer att få skit för det här, hon hatar när jag påpekar detta=) hi hi! Jag fick typ skynda på maten och fikat och var först vid bordet med en semla halvt intryckt innan någon annan ens hunnit sätta sig (fick hör att man var familjens nya gam, annars har vi en annan som brukar vara först när det vankas mat...), skulle vara hos Mio senast klockan halv fyra så det var bara att skynda på som vanligt.
Kvällen har jag ägnat åt att rensa lite mer, denna gång blev det Olas garderob som fick sig en genomgång...hittade ett par jeans som blev ett par snygga baggy på mig, eller är det kanske ute med "boyfriend" jeans? Hur som helst så blev det en hel del som åkte, skönt att göra sig av med lite grejer.

Har varit lite nervös hela förmiddagen eftersom en doktor skulle komma och göra ett ultraljud på Mios hjärta i dag, det var bara en rutinundersökning, men det var ett tag sedan sist och därför blir man lite extra uppstissad. Mios hjärta har vid en tidigare undersökning som gjordes när han bara var någon månad gammal visats sig vara lite förtjockat, vet inte varför och kan inte riktigt förklara, men så har det varit i alla fall. Gick och väntade hela förmiddagen fram till efter lunch på att dom skulle ringa och säga hur det gått...klockan ett ringde dom och sa att hjärtat såg fint ut och att flödet var bra=)) Lättnad!!

Mer roliga nyheter senaste dagarna är att Mio varit utan sin mask i 15 minuter, i dag har personalen testat vid olika tillfällen och sammanlagt var han utan sin mask i 1 timma!!! Han bara jollrar, ler och leker med gymmet, typ nemas problemas tycker Mio. Extra syre har han inte haft på hela veckan. Nya maten, som tydligen ska tjockna när den kommit ner i magen verkar funka bra, inga kräkningar (förutom på morgonen, men det hör liksom till Mios morgontoalett...=) Väntar med spänning på morgondagens vikt, tänk om man ändå kunde tycka att ens egen vikt var spännande!?

Få se nu i veckan om någon anmält sitt intresse att jobba med Mio här hemma som assistent, vore ju skoj om man kunde lämna sjukhuset snart, nu har han snart varit på sjukhuset lika länge som han var i min mage...det får väl ändå räcka!!

Nytt år, nya tag!

Hej då, puss och kram