fredag, december 04, 2009

Vaccination = KLART!

I går kväll fick vi veta att Molly och Mio skulle få sin 2:a vaccination i dag kl 13, så jag hämtade Molly på dagis tidigt för att plåstra in henne med Emla... När vi kom ner till Mio så hade han redan fått sina sprutor, han fick en i varje lår, H1N1 i ena och vanliga influensa vaccinationen i andra... my poor little baby 2, men han är härdad vid det här laget.

Det verkar vara mer drag i spruta nr 2 för Molly känner sig riktigt kass i kväll och har ont i benet, my poor little baby 1. Mio verkar dock inte det minsta besvärad, inte så länge han var hemma i kväll i alla fall...

I dag när vi kom ner till Mio så fick vi glada nyheter, personalen hade testat att ha masken av och i dag klockade dom 5 MINUTER!!! Ingen tillstymmelse till att Mio blev påverkad på något sätt och syresättningen var bra=) Tänk om han kunde slippa masken mer på dagarna och bara ha den på natten...skulle vara skönt.

Nya rutiner för Mio fr o m i dag, upp med tuppen klockan 07.00 för att få gympa och sen mat därefter, tidigare fick han mat klockan 06.00, men eftersom han ligger still hela natten och samlar på sig slem så kräks han upp hela morgonmålet...nu kanske det blir bättre när han får komma i gång med lite gympa innan maten. Synd att väcka honom, men bra om det hjälper och bra att maten flyttas fram en timma så han får lite mer normala mattider...


I morgon blir det permis igen, börjar ju få rutin på allt, men måste nog fundera på annat färdmedel för Mio...liggvagen börjar bli lite för liten. Ska testa med bilbarnstol, måste försöka börjar åka lagligt=)


Dax att sova! Natti...