torsdag, november 05, 2009

Hallå i telefon!!

I dag halv tre så fick mobilen jobba stenhårt med att leverera meddelanden som kommit in under dagen, tydligen har Tele 2:s nät varit lite visset... (eller ja ja, dom drällde väl kanske inte in, med där var i alla fall två meddelanden) Bland annat så var där ett meddelande från vår handläggare på F-kassan, typiskt att vi aldrig kan få tag i varandra. Nu har läkarintyget i alla fall kommit i väg så jag hoppas att det händer något snart.

Mio har fått smak för det goda i dag, ett litet smakprov på fruktmos...vet inte om det var frukten eller skeden som var godast?
Eftersom vi inte vet om han kan svälja så måste man ta det väldigt försiktigt, men han måste ju få möjlighet att smaka i alla fall!
Han får även smaka på vanliga maten vid varje mål, tänk vad tråkigt om man aldrig fick smaka maten, bara direkt ner i magen... utan att passera gå...

Efter helgen så är det dax för ytterligare en vaccination, denna gång är det den vanliga 3-månaders vaccinationen. Den har inte varit prio ett direkt och därmed lite försenad. Hoppas han reagera lika bra på den som på H1N1 vaccinet! Får se hur mommo reagerar på sprutan, hon fick den i dag, eftersom hon är mycket hos Mio så ingår även hon i "riskgruppen".

Jag har gått och dragit på mig en jäkla förkylning så jag försöker hålla mig på avstånd från Mio, det är ju lätt!!! Skulle va hemskt om jag smittade honom, men det är ju svårt att skydda honom från allt. Tror ändå att hans mask skyddar honom ganska mycket, det blåser ju ut luft där hela tiden så det finns inte en chans för några baciller att flyga in!
Kvällen var trots förkylning rätt bra, bakade äppelpaj med Molly (fast hon åt nästan upp margarinet som vi skulle ha till smuldegen), sen kom mamma med fem flaskor vin/glögg som jag vunnit på vårt vinlotteri...jag som inte ens var med...och inte hade jag lämnat någon flaska heller...men ändå vann jag=)

Kan till slut bara tillägga att förvirringen i mitt huvud fortsätter...http://ERROR del 2, har i kväll tvättat en maskin tvätt innehållande Mio´s en svart body med VITA ringar, Mollys extranyaRÖDAbyxor som aldrig varit tvättade tidigare samt en grå stickad mössa. Resultat = en svart body med rosa ringar och resterande tvätt har fått päls! #!!=(&¤#"!#%&//((&%

Behöver nog sova nu!
Sänder kramar till min vän..