fredag, juni 25, 2010

Sommrbilder By Lotta, lite gnäll och lite oro...

Det här är några riktigt sköna sommar bilder som jag har tagit och dessa bilder får mig att tänka sommar...såklart!!=) Därför så plockar jag fram dom nu och visar dom för er, så ni också får lite sommarfeeling, i fall det skulle vara så att ni inte fått in den rätta känslan ännu.
Jag hoppas nu på att vi får en bra dag i morgon, en bra dag skulle vara att Mio är lite piggare än i dag...bara lite piggare skulle göra sååå mycket. Han är jätteglad och busig emellan åt, men sen så kan han få dom där hemska hostatackerna som gör en helt galen...bara host, slem och dålig syresättning.

Vill ha tillbaka Mios vanliga allmäntillstånd då han inte behöver extra syre och vi inte ens behöver ha syremätaren på, bara där har vi ju två grejer mindre att släpa på och Mio ser mycket mindre sjuk ut i mina ögon utan massa maskiner och sladdar...låter kanske lite konstigt, men den vanliga andningsmaskinen är ju så vanlig för oss nu så den hänger liksom bara med. Och han får gärna ha den (får och får, inte så mycket att välja på i det läget), men dom andra grejerna ska vi bli av med "igen"...hoppas det bara är en vanlig utdragen förkylning som SNART blir bra. Hoppas inte att Mio tagit ett steg tillbaka...det vill vi inte...

Vi har knappt varit ute med Mio den senaste veckan, lite mer bassel än tidigare och då känns det inte kul att gå ut, sen vill vi vänta till i morgon då vi kommer att vara ute på div upptåg hela dagen=) Känns lite läskigt att gå ut när det är så mycket folk, vi ska på midsommarfirande på Paviljongsplan och där brukar det ju vara lite folk. Ni vet, folk tittar ju och en del vill fråga, fast fråga får man...det värsta är alla som bara tittar, det känns lite jobbigt ibland.

Men vi ska nog få en fin dag i morgon, man får ta sig i kragen och shape up!!
Ha en bra dag allihopa!

Kram & puss