måndag, april 04, 2011

Vitt vitt vitt!!

Tack alla snälla som lägger tid på att läsa min blogg, över 29 000 besökare är vi uppe i nu!!=) Men ahh...rökigt dåligt med kommentarer;), lite lite tråkigt för i bland triggar det till att skriva mera=) Eller om ni har några frågor...om vad som helst, så fråga gärna!

I dag har jag varit på Akademiska i Uppsala och gjort en rad olika undersökningar bla en MR-röntgen. Detta för att kolla min tradiga och oerhört jobbiga Endometrios som jag har haft i snart 17 år! Resultatet från den röntgen kommer om några veckor, men redan nu kan jag ställa in mig på en operation eftersom det fanns en hel del av denna jäkla Endometrios. Så jag var uppe innan tuppen i morse, 05.20 och tog flyget 06.40...med en timma till förfogande mellan alla undersökningar så tog jag tillfället i akt och tog en taxi till centrum och kollade utbudet på Uppsalas shoppinggata;)

Denna Endometrios är anledningen till att både Molly och Mio är
IVF-barn. En del kanske tycker att det är ganska privat att skriva om något sådan på en blogg men för det första är det redan ganska många som vet detta samt att det kan vara intressant i fall det finns fler i samma situation eller rent av bara som information till andra med Endometrios som kanske inte vågar fråga... Det är fler än man tror som har denna sjukdom, med andra ord väldigt vanlig.

Barnen börjar bli friska nu, det är bara Mio som är lite snorig/hostig, men vi hoppas det ska gå över snart så allt kan bli lugnt för en gång skull! Mio fyller ju
snart 2 år och det är dax att börja smida planer inför kommande födelsedagskalas. Undrar vad man ska köpa till en liten Mio som redan har en uppsjö av leksaker...klurar på något bra och något som är utvecklande för honom, förslag mottages gärna!! Pedagogiska/aktivitet/händelse- leksaker är suveränt för Mio, men det måste vara lätta saker med knappar som är lätta att trycka på... "Jag";) önskar en leksakslåda och en matta med mina älskade favoritstjärnor på till Mio...men undrar om han uppskattar det lika mycket som jag?!=) Tror inte de... Ja, vi får väl se, än är det ett tag tills han fyller år.

Från det ena till det andra så har jag rustat upp en gammal ful IKEA hylla som jag haft som bänk i hallen, den välkända LACK hyllan i mörkbrunt med massa fack som bara stått och samlat dam. Vår kära vän Imma var förbi en dag och gav mig
en super bra idé om vad jag kunde göra med hyllan/bänken, min egna idé var att kasta ut den för gott!

Hyllan såg ut så här, fast vi hade den liggande som en bänk med kuddar på...och den tog upp en hel del plats. Imma sa att om man vände den så facken kom uppåt och satte en skiva i botten och en skiva som lock med gångjärn så blev det en perfekt bänk med förvaring samt att den tog mycket mindre plats! Och jag gjorde slag i saken och följde den ytterst smarta idén som blev kanon bra!!
Med lite vit färg och ett snyggt
väggord blev den fula bruna hyllan en fin vit bänk!=)Nu har jag gett mig på nästa projekt som är ett gammalt skåp som varit min mammas morbrors, det är slipat och väntar nu också på lite vit färg!

Återkommer med resultatet...

Kram till alla!