fredag, augusti 13, 2010

Medeltiden...

I går var vi där, på medeltiden...gick faktiskt ganska fort att ta sig dit, trots att det ligger väldigt långt bort i tiden;)

Mollan var helt lyrisk och fick ganska snabbt kontakt med en av dom flummigaste jag någonsin mött, en kille som sålde olika medeltida jonglerings prylar..
.Mollan blev helt såld på tre pinnar som man skulle kasta upp i luften/balansera med. Hon fick välja en av sakerna och då blev det just dessa pinnar, hon var faktiskt ganska duktig på det också=)Det blev sen en fika nere i stan med saffranspannkaka och div andra tilltugg. Mio undrade förmodligen en hel del över allt stohej, men verkade trivas som fisken där i sin vagn.

Mio mår bra och vi har börjat ta bort BiPAP:en mer och mer, i går var han utan den först en timme och sen ytterligare några gånger på em...utan problem!

Mollan var på dagis och hälsade på igår, hon har ju börjat på ny avdelning och då behövs lite intro innan det dra igång på allvar. Såklart var vi tvungna att besöka frisören innan det var dax för dagis, man kan ju inte se ut hur som helst!! Det blev jättefint och frisören fönade Mollys hår så det blev spikrakt, men dagen därpå var håret redan yberlockigt igen...inte klokt att man kan ha så mycket lockar=)
I kväll blir det kräftskiva hos grannen, ska bli najs...synd bara att jag har sån jä... tandvärk!!!

Trevlig helg på er!

Jag skrev fel, inte När!!! Åk till BURS!!

Där är det medeltidsmarknad, mamma och min systerdotter brukar alltid vara där och sälja bullar, kakor och bröd som dom bakat tillsammans. Det har blivit lite av en tradition...men jag tror det är Becca som får pengarna=) Vi ska åka till Stockholm över dagen och shoppa nästa vecka och då lär hon behöva alla pengar hon kan få ihop=)

Becca frågade om jag hade lust att hjälpa henne göra lite smycken som hon kunde försöka sälja, -ja visst! ...sa jag och åkte till Panduro. Grejen är ju att jag gillar att pyssla, plocka fina stenar på stranden och se vad man kan göra med dom, denna gång blev det några armband och halsband. Vi satt en hel kväll och pysslade och brainstormade och en del av resultatet blev så här...


Sen flödade fantasin iväg och då blev det så här...


Ska föreställa små stenbakelser=) Hahahaha fina va?

Så åk till Burs och kolla in alla bakverk och alla fina grejer som finns där, det börjar kl 13.00!=)

Kram L.