måndag, mars 14, 2011

Go lite bananas..

Om man skulle ta och göra det, gå lite bananas alltså!? Sätta upp denna urcoola tapet på hela väggen upp i trappen, efter att den där "någon" har målat vår trappa vit... Hör gärna av er till mig om ni sett den där "någon"!;) Med andra ord vill jag att trappan ska bli vit, hur mycket jag än stirrar på den så förblir den FURU!!? Furu...varför, varför valde vi inte vit när vi hade chansen då vi byggde huset? Kan man fråga sig så här 8 år senare. Jag kan inte heller minnas att det var särskilt inne med furu då heller... MEN om jag minns tillbaka på 80-talet så börjar det väl brännas lite, för då fanns det där förbaskat trista träslaget precis överallt!
Men tillbaka till tapeten då, som ser ut så här!


Tror det kan bli lite skoj=)

Men som sagt så ska jag bara först hitta en som kan måla trappan och sen en som tapetserar väggen...lätt som en plätt!;)

I dag kom mommo med presenter till M & M, Mio fick en fin Ziptröja med stjärnor på och Mollan fick ett jättesött minidrivhus samt plant jord, jag har fixat fröna så nu är det bara att så på=)


Tycker lite synd om Mollan som just nu måste ta en medicin som hon själv säger smakar som handcreme, hoppas det är en god handcreme! Vi får ta och fixa till det där lilla växthuset i morgon så hon får något annat att tänka på, samt att jag får ladda upp med Ben & Jerry=)

Kram till alla!