tisdag, augusti 09, 2011

Sommar sommar sommar..

Hallå där! Alltså det finns inte ord för hur lata våra dagar är!!! Fast vi har ändå hunnit med en hel del...men ack så fort sommaren springer i väg:( nu återstår det endast en vecka av Olas semester och i morgon ska vi börja Mollans inskolning på skolan:) Men som sagt så har vi gjort massa skojiga saker och mer väntas:) Men jag tänker här smygstarta "after semester bloggandet" med lite bilder och återkommer senare med sommarens happening's;)Vi fick en härlig dag på stranden i Sandviken med bästa kompis Nicco och hennes son Charlie:)Medeltiden är här igen!!:) Så vi for till närmaste medeltidsklädesaffären (finns i varje hörn här och är som vilken ICA affär som helst;) och inhandlade denna utstyrsel till Mollys stora lycka!Tyvärr så har det inte bara varit en happy sommar... Vår kattkompis Tiger blev hastigt sjuk då båda hans njurar slutade fungera:( Så för att Märta (Tigers syrra) inte ska bli alldeles för ensam nu när brorsan är i katthimmelen så har vi förbarmat oss över denna lilla krabat. Virvla flyttar hem till oss om ca två veckor:)Mios första cirkus besök blev en riktig hit!!:) Han var stum av förundran och lycka...eller nästan i alla fall, det enda han sa hela kvällen var, wow!:)På Barndagen i Almedalen fick man bl.a. hoppa hoppborg, lyssna på coola band, gå tipspromenad och få häftiga ansiktsmålningar!Mamma och pappa fick en kväll på stan, med god mat på crepperiet och efterföljande bio:)


Allt detta roliga och mycket mycket mera har förgyllt våra lata sommardagar och det kommer ännu mera:) När jag fått igång min dator så ska jag lägga upp ännu mera sommarbilder...får se om jag lyckas med det någon gång!

I dag har vi firat 11 -årig förlovningsdag, jag och Ola...vi drog till med en riktigt restaurang klassiker i hemmamiljö i form av en plankstek med alla dess tillbehör, och lite rose' till de:) 11 år!!!! Väntar fortfarande på del två;)

Senare i veckan drar familjen till Fårö där vi bokat en stuga, ska bli mys de! Ett par kräftskivor ska vi också hinna med, samt fira svärmor som fyller jämt:) Hela Olas familj från Dalarna kommer ner och vi ska alla bo på Grå Gåsen i Burgsvik, ska bli nice! Så sommaren är inte över på låååååånga vägar;)

Ska verkligen göra mitt bästa för att inläggen inte ska bli så glesa som dom hittills varit, men det är ju sååååå svåååårt när det är sommar:)

Ha det bra allihopa!
Puss och kram till alla...

- Posted using BlogPress from my iPad