onsdag, december 29, 2010

Pyyyyysssss...

Tar det lugnt, slappar och är allmänt slö... Luften gick ur en efter allt julfirande! Vi är alla lediga och man bli lite bortskämd med att ha sovmorgon varannan dag, Mio är pigg igen och Molly sover till 11 på förmiddagarna som en annan tonåring!!=) Fast hon fyller ju 6 år på tisdag så det kanske redan börjar!!??=) Tiden springer ju iväg och vi som inte ens har börjat planera för något kalas...eller party...eller disco, eller vad det nu ska vara när man fyller 6 år! Få se om man kan fixa nåt bra ställe att vara på, hör hemma känns lite för litet för en massa partajande kids;)

Mio var på efterkontroll på sjukhuset i måndags, röntgen, blodprover, RS-vaccin mm. Röntgen visade en något förbättrad lunga, men som sagt kan det ta upp mot en månad innan den är helt bra. Han har haft lite feber i början på veckan, men nu verkar det lugnt igen. Han tycks vara piggare än piggast och snackar och härmar allt man gör och säger.

I dag har vi haft tre intervjuer som kändes väldigt bra, får se om dom tjejerna vi träffade tyckte samma sak=) Hoppas hoppas allt klickar så det fortsätter flyta på så bra som det gör nu! Vi har haft sån tur med bra assistenter och även fast några slutar av goda anledningar så är det lite trixit att börja om på nytt, men det är väl så det är... Tur att Mio är så van med massa nya människor omkring sig, brukar inte vara några problem, lite blyg i början, men det släpper ganska så fort=) Han kan konsten att charma sin omgivning=)

I övermorgon är det Nyårsafton och då kommer mamma och min syster med familj hit och firar, det blir lugnt firande med middag och så kanske vi skickar iväg en eller två rislampor, inga raketer om jag får bestämma...bara ballonger får mig att trilla av stolen så rislampor är lagom tysta för min smak;)

I morgon blir det eventuellt en sväng på stan för att byta några julklappar...har inte varit på stan på ett tag, inte likt mig...tror det är första gången någonsin som jag inte ens varit på mellandagsrean!!!=) Vad har hänt!!?? Har för mycket kläder helt enkelt och så är det för kallt för att sätta foten utanför dörren...Får väl sätta på mig alla kläder och gå ut!

För er som ännu undrar...
Japp!! Det var en bilbana i det stooora paketet!
Kram och gonatt!