torsdag, oktober 20, 2011

Höstmys!

- Posted by Lotta using BlogPress from my iPad

Gödsel, fina fransar och djupa fåror!

Grymt bra ny mascara jag införskaffat mig!! Helt sjukt va fransarna växt och tjockat på sig...måste då tillägga att jag har väldigt dåliga fransar annars:(


Men denna är ju toppen och nu ser fransarna ut så här!:)


...men man kan ju undra i fall det finns sånt här i...!? ;) OBS! Låt bli och lägg märke till dom djupa fårorna under ögat...det är nog kamerans fel!- Posted by Lotta using BlogPress from my iPad

Gipsrumpa!

Tapper liten kille!! Så här såg det ut i dag när Mios sittskal tog form, han skrek oavbrutet när Hasse gipsade rygg och rumpa. Men det var inget som gjorde ont eller så, bara obehagligt att ligga på mage med underkroppen utanför sängkanten...med en känsla av att vara på vippen att åka ner!! Mio skrek och stretade emot så han till slut var alldeles genomblöt av svett, tårar och snor...men efter en stund i mammas famn och snutten i högsta hugg så blev det snart lite bättre:)
Nu får vi vänta två veckor tills vi ska dit igen och prova skalet, vi fick en hel pärm med olika mönster att välja mellan...och valet blev ett ybercoolt helsvart med vita döskallar:))
I samband med provning av sittskalet så ska vi även gjuta en form till ett helt nytt ståskal, det som Mio har nu är alldeles för litet! Får se vilket mönster vi ska ha på skalet denna gång...kanske ett med brandbilar på!:)


- Posted by Lotta using BlogPress from my iPad