tisdag, juni 15, 2010

Vroom vroom, host host!!

Det var mig en j*vla kväll i går...puh!! Skönt att Mio äntligen börjar visa sin rätta sida igen, dock har han ännu hosta som måste vara väldigt jobbig för honom. Inhalerar som en tok med ventolin var 3:timma och däremellan kör vi inhalationer med natriumklorid, men efter ett tag börjar han hosta ännu mera...tror att det tar ett tag för venton att börja verka...för efter en stund lossnar slemmet. och det är ju bra. En förkylning på ett "friskt" barn är ju som en walk in the park jämfört med hur vi har det med Mio. Men men det blir ju i alla fall bättre och vi ska vara tacksamma för att vi inte behövde kämpa med någon sabla lunginflammation denna gång!!

Så här pigg som bilden här ovan visar blev han i alla fall under dagen i går när vi låg på vak på barn avd. Han fick tag i en prasslig påse som sysselsatte honom en god stund. Han ruskade och skakade och käkade på påsen så det var omöjligt att få en klok bild...bara sudd=)

Men nu är det bara att kör på med allt som går så Mio blir frisk så fort som möjligt...

Nu gäller det att ha fokus och tungan rätt i mun när man gör i ordning kvällens alla mediciner, antibiotika, alvedon, lactulose, santac och ventolin...ska bli skönt sen när vi kan ta bort vissa av dessa tillfälliga mediciner=)

Gangsta Car...Vroooom vrooom!! Vi har kört fin bil idag, wow vad det var häftigt och vi behövde verkligen något nytt i vår tillvaro som piffar upp lite.


Ännu mera bak har det blivit (scones menar jag då såklart=)! Bakade lite till min snälla granne och levererade ett varmt paket och en burk eko jordgubbssylt som bara är ett måste till dom sconsen. Hoppas dom smakade bra=)

Molly har fått sin 5-års vaccination i dag, inga gnäll och krusiduller där inte...hon bara drog upp tröjan och drog några djupa andetag sen var det klart. En tuff tatuering fick hon av snälla Eva på BVC innan hon gick därifrån med pappi. Tuff tjej den där Molly!

Men nu när det var dax att sova så hade hon dock lite känningar i armen, så det fick bli en halv mosad Alvedon blandat med äppelmos, precis som jag och mina systrar fick av mamma när vi var små och sjuka. Nu sover hon som en liten räka efter att ha myst en stund med brorsan, när Molly dricker välling så vill Mio gärna smaka...men han tycker mest att det är roligt att hälla ut innehållet, så det fick bli vatten i flaskan för hans del=)

Dax att sova lite kanske, i morgon ska jag montera min nya hylla från IKEA (Ola hann, tack för det darlingen min)! Sen ska vi försöka hinna med att köpa några fina presenter till Mollys fröknar på Pärlan, hon har ju slutat där nu och vi måste tacka för den tid Molly fått vara där hos dom underbara Kicki, Marie och Kristina=)

Kram och natti!
Nu kom Ola och bilen hem...oj, kunde han inte hittat någon större bil;)
1) Hur ska jag kunna fickparkera med den...
2) Hur ska jag kunna parkera med den...
3) Undrar om jag får köra med bilen över huvud tager...

Kram o natti

Denna låt passar med bilen...

Nu kom Ola och bilen hem...oj, kunde han inte hittat någon större bil;)
1) Hur ska jag kunna fickparkera med den...
2) Hur ska jag kunna parkera med den...
3) Hm..undrar om jag får köra med bilen över huvud taget? Förmodligen blir det barnen och Lotta i baksätet som vanligt...)=Kram o natti