onsdag, maj 25, 2011

Ok nu är det jobbigt läge...

Vi är på plats på KS, Molly och jag i den stora lägenheten på föräldravåningen (vilket iof är skönt att vi fick) Mio och Ola är tre plan ner på avd Q83. Op i morgon kl 10, jag och Molly får dock hålla oss borta eftersom båda käkar pencillin fr o m i dag)= Molly har öroninflammation och jag har streptokocker)= bläääää!!! Så vi sa hej och natti och Ola och Mio tog hissen ner till plan 3...då kom tårarna...Fy vilken jobbig känsla i kroppen! Jag får inte komma ner innan op i morgon och inte efter när det är klart. Och jag får inte heller ställa alla tusen frågor, vilket Ola tycker är bra;)

Nu ska jag försöka äta en bit av den smarriga smörgåstårta som min bästa mamma har skickat med oss (där fanns även en stor form med Jansson=), hon är för snäll min mamma som tänker på oss så vi får i oss lite mat mellan varven. Tack mami!

Sen får vi se hur det blir med sömnen i natt, hoppas på att man får sova lite. I morgon blir en lååååång dag av väntan, eftersom vi inte heller kan gå till lekterapin då vi är sjuka, så får vi försöka hitta på något annat.

Återkommer...

Puss på er! Lotta