söndag, december 13, 2009

Tipp tapp...

I går var det Lucia firande på dagis och Molly var tomtemor, dom var så söta alla små kidsen...en fick syn på mamma och började gråta, någon käkade på ljuset och en annan hade fullt upp med att hålla kronan kvar på huvudet, precis som det ska vara med andra ord.

Tidigare på dagen var vi hos Mio och en ortoped från KS var där för att undersöka honom. Ortopeden var rätt nöjd med det jobb sjukgymnasten gjort sedan vi kom hem till Gotland och tyckte att Mio blivit mer rörlig och mjukare i lederna=)

Nu väntar vi bara på nya stolen som är beställd och förhoppningsvis kommer innan jul. Med den nya stolen kan man lättare ta med Mio överallt, den är höj och sänkbar med olika sitt och ligglägen samt att den har hjul. Mios kompis Charlie har en sådan stol som Mio har fått provsitta, den kändes rätt på en gång och Mio trivdes kanonbra. Sen har vi även en hoppgunga på gång, sjukgymnasten tyckte att vi skulle försöka låna en för att se hur det funkar, Mio har ju lite "spring" i benen nu så det kanske blir bra gymnastik för honom.

Ja det var ju julfest i går... oj vad festligt det blev, lite FÖR festligt kanske=) Men det var väldigt roligt, skrattade så mycket att jag har ont i halsen i dag. Vi var hemma halv fyba (som min systerson Kalle säger=), väl hemma så kunde jag inte somna, blev väl för många "vatten" kan jag tänka mig... knoppade in runt sju tiden och kvart över väcktes jag igen av Märta (vår katt) som ville ut. Sov typ tre timmar, sen vaknade Molly... sen åkte jag till Mio och satt och såg på när han sov i tre timmar... Men är det fest så är det, och det var ju ett tag sedan man var på en senast så jag ska inte gnälla! Grymt bra uppträdande var det och massa god mat, dricka och trevliga kollegor, tack PayEx!!

Nu ropar sängen på mig, godnatt!!
Trevlig Lucia!