tisdag, april 27, 2010

Utskriven!!!

Då var firandet över och Mio har fyllt 1 år!! Det var en glad och solig helg med många paket och massa goda kakor samt smörgåstårta och vanlig tårta...alldeles för mycke tror jag allt det blev, för hela frysen är full av kakor...inte bra inför beach 2010;)
Mio fick som sagt många fina presenter, av oss fick han bland annat en gunga som verkade mycket uppskattad=)

Tror Mio vart nöjd med alla presenter och all uppvaktning, det började tidigt och slutade sent, så det var en trött kille som somnade gott i sin säng sent sent på lördagskvällen. Vi avslutade kvällen med att skicka upp en rislampa (kolla in sista bilden, den tog jag när rislampan var långt uppe i luften... är det fler än jag som tycker den ser lite mysko ut?)

I dag hade vi möte med doktor Maggan och Mio blev äntligen utskriven från sjukhuset=)) Innan utskrivningen så blev det en liten "besiktning" av Mio, vikt, längd och koll i öronen och lyssna på lungorna...allt var bra förutom vikten som gått ner lite, så nu blir det att höja matintaget så han tjockar på sig igen. Mio är nu 70,5 cm lång och väger nästan 7 kg, följer sin kurva rätt bra och doktorn verkade nöjd! Nästa besök blir den 18 maj då han troligtvis ska få sin 4:e RS -spruta, viruset härjar fortfarande trots att vi snart är inne i maj månad och det är lika bra att ta det säkra för det osäkra. Samtidigt så kommer han då även att få sin 1-års vaccination. Sen är det fritt fram att gå på fortsatta kontroller till BVC om vi känner för det...känns rätt bra eftersom det ju är dit man vanligtvis går!!

Så i dag har vi packat ner det mesta och ska åka ner och hämta alla prylar nu i veckan=)

Tack till våra familjer, alla vänner, våra fina assistenter och till personalen på barnavdelningen för en fin födelsedag och för alla fina presenter som Mio fått!=)

Jaha, då kan det "normala" livet börja nu då...

Ha det gott och många kramar till er alla!

(Sänder varma kramar till min vän med familj♥)