onsdag, september 01, 2010

Hej hej sommar...Hej då sommar!!


Nu har vardagen landat i vårat hus, lite tomt känns det allt när både Ola och Mollan är borta på dagarna...fast måste nog medge att det är ganska lugnt och skönt;)

Mio är på ett strålande humör och vi har inget problem med att få dagarna att gå... Vi lekar, sjunger, städar, lagar mat och hämtar Molly på dagis. Mio har lärt sig alla rörelser till Imse vimse spindel, så sött att man smäller av=)) Kul att sjunga med Mio nu när han härmar allt man gör, synd bara att jag är så dålig på barnsånger, måste försöka uppdatera mitt sång förråd!

Tradera har blivit en annan rolig sysselsättning om dagarna, när Mio sover så är det köp och sälj som gäller... Har lagt upp fritt med kläder som jag inte kan ha längre, synd att skänka bort kläder som i princip är helt nya! Inga problem att få allt sålt heller, inte klokt vad folk köper;) Mitt senaste köp är en rosa Fjällräven Kånken Mini till Mollan, helt ny i förpackning! Budet blev klart i går kväll och jag ville inte berätta för Molly innan det var klart, så i kväll när jag sa det blev hon överlycklig...perfekt nu när hon ska ha gympa på dagis!
Jag sa till henne att jag först tänkte buda på en svart och då svarade hon -Men mamma, vilken tur att det blev en rosa för svart är verkligen inte min färg! Tur för mig!=)

I fredags var vi på 40-årsfest, det var syrrans sambo som vi firade. Det bjöds på trerätters kalasmiddag och kaffi på de! Mio var med och var på topp hela kvällen, somnade som en stock när vi kom hem på nattkröken.
På lördagen åkte vi till Slite marknad och strosade omkring, det var hela familjen samt kusin Hanna som sen sov över, kvällen avslutades med tacomyyyyys.

En skön helg och en bra avslutning på vår låååånga sommar ledighet! Men tycker nog allt att sommaren gick alldeles för fort ändå, innan man hunnit säga Hej sommar så var det Hej då sommar...

I morgon hoppas jag att det dyker upp två stoooora paket med posten (eller åtminstone en eller två avier om att paket finns att hämta)!! Har beställt en cykelkärra/vagn, en dubbel sådan som båda barnen kan sitta/ligga i...kommer att bli kanonbra! Sen har jag beställt en lekmatta och en badstol till Mio, badstolen är en kroppsformad liggstol för bebisar som man kan ha i badbaljan eller i duschen...bara att sätta ner barnet, ställa in i duschen och spola av!!;) Så nu får posten snabba på lite så jag får mina grejer!!

Båda kidzen sover nu och jag ska slöa framför tv:n!

Ha de!