fredag, september 10, 2010

Måste sluta shoppa på nätet!! Det är väldigt smidigt och man hittar sånt man inte kan köpa här...men det är inte så kul när man måste skicka tillbaka saker! Man vill ju gärna se sakerna man köper "live" innan man kan avgöra om de är bra eller inte... Tyvärr var inte cykelvagnen så bra som vi tänkt, vi beställde en vagn för två, men det visade sig att Mollan var för stor för den)= Hon kunde sitta i den, men hon fick ha benen uppdragna under hakan...inte så skön sittställning om man ska åka långt.

Mio däremot satt jättebra i den, fast vi kan ju inte köpa en så dyr pjäs med dubbla säten för en liten stjärt! Så den åker tillbaka, ska bara montera ner den och packa ihop allt...verkar ju jättelätt!
Det får bli en ny vagn till Mio istället och en större cykel till Mollan, det var en bra deal tyckte hon=)

När vi ändå är inne på shopping så måste jag bara visa vad jag fick med mig hem från stan i går!! Jag gick in på Vila och Jessica som är butikschef där kom fram till mig och sa -Hej Lotta! -Jag har fått in något som skulle passa dig! Så började vi rota runt i kartonger som inte var uppackade än...och där ifrån plockade hon upp en superfin halsduk som fanns i minst fyra olika färger!!
...och jag valde denna fina beige/lila saken tillsammans med en matchande väska!! Att så lite kan göra en sååå glad=) Vilken service!!

I dag är det fredag, en dag som många längtar efter, men en dag som för mig som är hemma är som vilken annan dag som helst...fast det är ju skönt med helg! I morgon blir det lite fest med familjen för att fira Ola, ska bjuda på en maträtt som jag bara gjort en gång förut...spännande=)

I dag tror jag att vi slappar, jag och Mio, sen blir det en sväng till dagis för att hämta syrran. Sen får vi nog ta en tur förbi Länna kiosken, Ola ska på after work och då måste ju vi andra ha lite fredags godis=)

Har jag berättat att Mio har börjat vända sig från sida till sida!! Vill man hemskt gärna ha en sak som ligger lite längre bort så måste man ju försöka ta den!=)

Trevlig helg på er!