söndag, september 19, 2010

Sköna söndag!

Trist valvaka med tanke på vart det barkar...Konstig människosyn och värderingar vissa verkar har, vi får väl se hur bra det kommer att gå för dom...Sverigedemokraterna, ha...man vet inte om ska skratta eller gråta!!

Nej nu struntar vi i dom och tänker på roliga saker i stället!

I dag har vi varit och röstat som sagt och sen blev det en tur till Clas Olsson för att leta efter ett ganska så ovanligt batteri till en radiostyrd bil som Mollan köpte på loppisen i går...men tyvärr så fanns det inte något sånt)= Det är som tre stycken vanliga R6 batteri som sitter ihop (med plast runt) och så är det en liten sladd med en koppling, ser ut som ett uppladdningsbart batteri. Men verkar ju helt omöjligt att få tag på, någon som vet?
Efter batteriletande så råkade jag snubbla förbi VILA och köpa ett par jeansleggings och en tröja, råkade även ha Olas VISA brännandes i jackfickan...ups! Men jag bytte ju hans tröja på MQ och då måste man ju få något för besväret=)
Sen åkte vi och köpte lite mumsigt fika på Norrgatt som vi sedan mumsade på medan regnet öste ner utanför fönstret, mysig dag med andra ord.
Jo just det, inget batteri blev det, men lite andra prylar hittade jag...dom har riktigt fina saker hos Clas O måste jag säga, inte ofta det blir av att man tittar in där. Fyra röda skålar med vita prickar, en röd kläm spott och en målarlåda till Molly=) Blev kanonfint i min nya hylla!


Mio har som vanligt varit på ett strålande humör och har tillbringat sin förmiddag med att leka med Jennie, dom var även på promenad medan vi andra var på stan...vi råkade bli lite lite sena, men som extra tack för hjälpen till Jennie så skickade vi med några smarriga winerbröd hem till hela familjen=)
I kväll har jag, Molly och Mio myst och busat uppe i vår säng, Mio fick även testa målarlådan...men fick ajabaja av syrran när han började käkade på pennorna! Till slut tröttnade Mollan och sa att nu fick lillebror allt gå ner och lägga sig i sin säng för hon skulle sova, så somnade hon innan vi ens hunnit lämna rummet...trött tjej efter tidig uppstigning med basket träning, tack än en gång till Sussie och Linus!

Nu får jag väl kolla hur valvakan slutar...verkar dystert...

Ha det så bra!

Ut och rösta!!

Okej, vädret kunde varit lite bättre... det är isande kallt ute och man skulle helst bara vilja ligga kav i sängen och kolla på tv, MEN!! Nix pix det funkar inte, inte för oss som ska rösta på "riktigt" i dag;) Hoppas jag inte gör som han stackarn som läste fel på röstsedlarna och röstade på Sverigedemokraterna istället för Socialdemokraterna, han hade dessutom utländsk härkomst som väl gör att hela grejen känns lite jobbigare...för honom! Undrar hur/när han kom på att det blev fel...?

Ja så vi tar i dag en tur till vår vallokal sen får vi åka hemma och softa, känner mig lite krasslig i halsen och Ola är trött som få. Molly är ialla fall pigg som en mört och är redan iväg på basketträning med goa Sussie och Linus=) Mio är även han vaken och har nöjet att tillbringa förmiddagen med Jennie=)

Så jag säger -Go back to your bed Ms Pettersson!! ...Ok=)


Mio vill gärna inte att mamma ska pussa honom...
slingrar sig som en orm i famnen...

Ha en väldans bra valsöndag och rösta rätt nu;)!!