måndag, mars 08, 2010

Äntligen har jag fått tid till att gå loss lite med symaskinen! En diskhandduk (OBS! ny) och ett gammalt vitt örngott blev en fin kudde till Mios säng. Har även köpt blå/vita handdukar som jag ska sy kuddar av till nya soffan. Syr med en väldigt old Singer från 1800 kallt, en klenod som jag lånat av syrran. Man måste trä tråden på typ 15 olika ställen, men det är säkert en av dom bästa maskiner. Stroppen som man vanligtvis använder till att hänga upp handduken med blir utmärkt att fästa knappen i, måste säga att jag blev väldigt nöjd med resultatet.Helgen har varit kanonbra! I fredags fick vi spontant besök av goa vänner som vi lärde känna när vi var på KS. Dom kom förbi med tulpaner och ville bara säga att dom tänker på oss, tänk att det finns så underbara människor som tänker på en när dom själva haft det sååå tufft, man blir glaaad!
Deras ena dotter är född samma år och dag som Mollan, hur häftigt är inte det?! Vi fikade, pratade och barnen lekte och hade skoj.

Mio var sov hemma torsdag till fredag och vi åkte ner med honom efter att vi kollat Let´s Dance och fredagsmyst, det gick bra att lämna honom och han sov innan huvudet nuddat kudden... Det blir mer och mer slitsamt för oss att åka ifrån honom, det var inte direkt Happy family som satt i bilen hem senare på kvällen, men det blir förhoppningsvis bättre snart!


På lördagen kom bästis Nicco på fika med hennes barn och mamma, dom hade också med sig tulpaner och presenter till Molly och Mio=) Vi har varit vänner i över 20 år, men vi ses alldeles för sällan...det blir ju lätt så när ett hav skiljer en åt. Vi hann i alla fall snacka och fika ett tag medan barnen röjde runt på övervåningen=) Båda mina bästa vänner bort långt bort, men jag hoppas dom tar sitt förnuft till fånga nån gång och flyttar hem igen;)
Kvällen blev min och Mollans, vi tryckte en pizza med extra bea och dansade till Mello. Efter dansen så lekte vi skola, Molly ville gärna göra läxor som man gör i skolan så jag skrev ner några matte tal som vi löste, efter att vi övat på plus ett tag så gick vi över till minus. Tänkte att jag skulle vara pedagogisk och höll därför upp tre fingrar och sa, -Om du har tre och tar bort två, vad blir då kvar? Fick inte riktigt det svar som jag förväntat mig, utan istället... -Men mamma, det där fingret får man inte peka med! Inte tänkte jag på det när jag vek ner tummen och pekfingret och kvar blev FY-fingret... Sånt ska man ju inte veta när man är 5 år!! Eller?

I går hann jag nästan måla klart på övervåningen, sen åkte vi till syrran på kalas...råkade missa att äta lunch och istället blev det alldeles för många goda kakor!! Mina systrar och mamma rockar när det gäller att baka, tyvärr har jag inte ärvt den genen...men jag kan f*n så mycket annat=) På tal om mat så får jag inte glömma att köpa en stoooor säck potatis så mamma kan göra dom där 100 kroppkakorna som hon lovat;)


Som jag skrev senast så väntar "vi" tillökning i familjen Bröms, den lilla tillökningen kom i lördags kväll...eller lilla och lilla, en kille på nästan 4 kilo! Bra jobbat Maja!

Nu i veckan kommer Jennie att vara här några dagar för att lära känna Mio och sen blir det säkert någon mer intervju, fullt upp som vanligt.

Ha det bra alla!