onsdag, juli 20, 2011

Mayday mayday...Rädda bilderna och lite "naket"!.

Okej, nu testar jag att blogga från min iPad med hjälp av en app som heter blogpress...förhoppningsvis ska jag nu kunna ladda upp bilder från denna apparat:) ...men vi får väl se hur det går. Min älskade dator är klar
nu och jag har då två val: 1) jag betalar 700 kr och får tillbaka den som den var när jag skickade in den, alltså trasig!!:( 2) är att jag betalar 5000 kr och får den lagad, det var mer fel än vad jag trodde och tydligen nåt knas med moderkortet!!??? Som ni säkert redan gissat så kommer jag att välja alternativ 1 och sedan försöka få liv i den så pass länge att jag hinner tanka över ALLA mina bilder på ett USB, dumma dumma jag som aldrig gjort någon backup!!! Fan fan om jag inte lyckas...:(

Ja, det funkade att ladda upp en bild till bloggen via nya appen...:) Då ska jag passa på att bjuda på en nakenbild...;) ha ha, nej inte så naket, som tur är! Men först vill jag berätta....I många år har jag dragits med cystor, s k a Endometrios och har opererat dessa cystor en miljard gånger (känns det som iaf). Dom flesta vet om dessa problem jag har med min mage, men alla kanske inte vet att p g a alla cystor så är både Mollan och lillkisen Mio provrörsbarn (IVF) vilket verkar vara mer vanligt än man kan tror. Det är ju en ganska så omfattande procedur man måste gå igenom inför en IVF behandling. Men vi har i alla fall gjort två och båda gångerna lyckades det på första försöket:) vilket väl inte är så vanligt.

Tänkte att jag skriver detta på min blogg ifall någon annan där ute har samma problem som jag och vill ha tips och råd från en som är gammal i gamet;) Det här med provrör är inget jag håller hemligt, utan jag tycker det är viktigt att andra får veta att det verkligen funkar!

Men det här med cystor och Endometrios är ju då mindre roligt, men här söker jag då i min tur tips eller råd från andra med samma problem. Så det är bara att fråga på eller tipsa råda mig så mycket ni orkar:) Självklart kan man i kommentars rutan välja att vara anonym!

Nu har jag dock tröttnat rejält på dessa cystor och shit like that och ska i morgon ta med mig Ola ner till sjukhuset för ett möte med chefsläkaren, nu får det va nog ska jag säga och Ola får slå näven i bordet;) nej, men skämt å sido så finns där väl inte så mycket mer att göra än allt jag redan gjort, så vi får se.

Här bjuder jag dock på en bild tagen i går kväll, liknar bilder som vi brukade ta varje månad i graviditeten, för visst ser jag ut att vara i typ 3:e månaden...ha ha ha. Men ingen bebbe där inte, "bara" en cysta stor som en apelsin ungefär:( blääää och skiiiit!
Japp, de var de om de!

Annars firar vi semesta bland alla 08:or, Sthlm-veckan är ju som bekant i full gång, och jag ska faktiskt försöka ta med mig någon partysugen själ ner till själva dödshålan bara för att se om det där med "slaska", "vaska" och hör och häpnad det nya "traska" verkligen stämmer. Jäkla smågrabbar som springer omkring i sina vita pikéer och slimmade röda små chinosshorts och bakslick.... Det kan man ju inte missa!!!!:))))

På listan över saker att göra och som ännu återstår är b l a kneippbyn, cirkus, melonenbadet, fåröen och många fler strandbesök. Vi var på Nickelodion dagen på kneippbyn i förrgår och det var uppskattat av barnen iaf, jag och Ola tyckte väl sådär om de... Mio längst fram vid sen i sina rosa hörselskydd diggade till Danny :) Mio mår så bra nu och kan hänga på överallt, även till stranden...iiiiihaaa:) lovely!

Får väl masa mig upp ur sängen om jag ska hinna göra alla saker på the to do list;) Då funkar det inte att ligga o dra sig fram till lunch som vi brukar i detta hus!

Puss på er!

Posted using BlogPress from my iPad

Location:Fältgatan,Visby,Sverige