onsdag, juni 01, 2011

*Jag viskar*...(det går bra nu)

Ola och Mio har varit på hab och justerat ståskalet, -hallå!! det har ju blivit alldeles för litet!=) Bra där Mio Klio att du växer på längden i alla fall...bredden kommer nog igång snart också när vi kan börja med lite annan mat.

Tror det räckte med att höja det en aning och flytta på lite spännen, så än så länge behöver vi inte gjuta ett nytt.

Och knappen funkar bra, inga kräkningar sedan den knappen kom på plats...så man undrar ju om det var sonden som irriterade och framkallade dessa kräkningar hela tiden!? Med lite tur nu så kanske Mio tjockar på sig lite. Febern borta, dock lite hosta fortfarande, men annars är Mio på topp igen...hans förkylningar kommer snabbt, men är väldigt korta som tur är!! Ola har nog kommit på orsaken till varför Mio alltid blir sjuk när vi ska resa bort, Mios maskin står på golvet i bilen precis där utblåset från AC:n sitter...det gör ju att maskinen tar all denna kalla luft och skickar ner i Mios lungor!! Inte så bra...men hur skulle man kunna veta det!? Så från och med nu ska vi placera maskinen på ett annat ställe och se om det hjälper. Det slår verkligen aldrig fel, varje gång vi åkt långt med bilen har Mio blivit sjuk, varje gång!!

I em ska jag och Molly åka och kolla in den nya utemöblen som vi ska ha på baksidan av terassen, den är en beställningsvara så vi får se när vi kan få hem den...sen har Ola varit på Linds och köpt två stycken olivträd åt mig i dag, dom fick in 500 st i dag och det var redan kö kl vid klockan nio i morse!! Sen väntar vi bara på markisen och Molly väntar på att vi ska sätta upp poolen...men det får hon nog vänta ett tag till på, känns lite tidigt att ta fram den nu.
Sen ska vi även åka och försöka hitta en fin present till mamma/mommo som fyller år i morgon=))

I går hade vi besök av en tjej som sökt som assistent hos Mio, jätteskön människa, så det verkar lovande=)

Ok, det går bra nu... (hoppas jag vågar skriva det...)

Kram från soliga Fältgatan!