lördag, september 10, 2011

Nu har väl den dagen kommit!!!

Dom säger att det kommer en dag då man börjar bli gammal...tror det är dax nu!

I måndags hade jag innan klockan slagit elva, städat huset, tvättat tre maskiner tvätt, diskat, putsat fönster och badat Mio...och då var det innan klockan elva på förmiddagen alltså och inget annat!

Jag har lagat stuvade makaroner två gånger på två veckor!! Då kanske ni tycker att, -vadå stuvade makaroner, det är väl Inge svårt! Jo, faktiskt...det tar väldans lång tid att göra och man måste stå och röra hela tiden! Men ack så gott det är:)

I går var jag på ICA Maxi och handlade, inget konstigt med det heller...mer än att klockan var 08.03 och jag fick i princip knacka på dörrarna tillsammans med resten av pensionärskåren.

I förrgår när Ola skulle åka till affären sprang jag ut och ropade efter honom, - ta med dom här (och höll upp två begagnade plastkassar) vi har så otroligt många hemma och det är onödigt att köpa fler! Tack och lov att Ola satt ner foten där och sa vänligt med bestämt Nej tack!! -Men du kan väl åtminstone ta med den här (och höll istället upp min nya Ekologiska tygkasse från ICA) Fick även där ett bestämt, Nej tack!...

Men det konstigaste av allt är ändå följande... Vi ska till Stockholm i helgen och söndagen är som vanligt öronmärkt med ett IKEA besök. Dock kom jag på mig själv med att jag inte behöver något därifrån!!!!!! Eller behöver och behöver...alltid behöver man ju nåt;) men vanligtvis kan jag sitta och vika hörn i katalogen flera veckor innan och skriva långa listor, men inte nu!? Vad är det som håller på att hända!!??

Fråga: Börjar jag bli gammal!!??


- Posted using BlogPress from my iPad