torsdag, januari 19, 2012

Mamma i baljan...bild utlovas!!

Har ju sagt det hela tiden, jag är bara tre äpplen hög!! Och är man bara tre äpplen hög så får man plats i barnens 90 liters badbalja=) Nöden har ingen lag och jag var stenfrusen med värk i kroppen...så jag hoppade i efter att Mollan badat i går kväll. Hela golvet flöt av vatten och Molly ropar till pappa, -Pappa, mamma badar i min balja så det går vågor i hela badrummet!! Ja ja...vågor var väl att ta i, men badrumsmattan flöt runt så fint i alla fall;)

Bild utlovas på de...senare;)

Nu börjar Mio äntligen pigga på sig efter en låååång förkylning, det bli dubbelt så jobbigt när han är förkyld eftersom han har lite svårar att hosta än andra barn, när han vaknar så hostar han i några timmar innan det liksom kommer upp och igång...sen kräks han oftast i följd av det, byta lakan, tvätta tvätta. Men vi kom på att om vi väntar med frukosten tills han hostat klart så kräks han mindre, smart;) Tur att Mio tjockat på sig den senaste tiden så han slipper magra av så mycket när han är förkyld, senaste vikten låg på nästan 11 pannor=))
Annars är han just nu extremt trotsig, men det hör väll till åldern kan jag tänka! Ett sånt humör...måste han fått av pappa;)

Nu ska jag fortsätta lite med mitt nya projekt innan vi ska hämta Mollan på fritids!

Ha de!