fredag, september 24, 2010

Ett järn? -Jo tack!!...10?.. nja!!!

Tänkte att jag skulle behöva ett eller två järn att stärka mig med, men istället får man 10...vem som helst skulle väl jubla av det...but not me)= Fast jag får väl se det från den ljusa sidan att jag kommer att bli en helt ny människa! Eller nya och ny är kanske att ta i, men mycket piggare i all fall. Doktorn ringde i kväll och sa att dom senaste proverna var rätt usla, fanns knappt nåt järn alls...det är kanske därför som jag ser solar och prickar framför ögonen när jag reser mig snabbt upp ;)Summan av det hela är att från och med onsdag nästa vecka och varje onsdag i tio veckor ska jag tillbringa en timma på sjukan för att få järndropp!!! jiiipii, precis så som jag vill tillbringa den lediga tid man har, ja ja, det är inte så synd om mig för då kan jag ju slappa en stund och kanske börja läsa alla mama tidningarna som jag prenumererar på men aldrig läst=))

Nog om mig, men ville vara berätta ifall ni möter på en skum sombie på stan...ha ha ha så är det jag!!

I dag har vi i alla fall softat på förmiddagen, sen kom mommo förbi, men då skulle vi precis gå och hämta Mollan...hade lovat tidig hämtning i dag eftersom vi skulle gå till LÄNNA kiosken=) Vi handlade glass, godis och snus... det är alltid kul att öppna en ny dosa, men i dag hade dom slagit på stort på Göteborgs Rapé, eller så var det bara någon som haft väldgit tråkigt på jobbet, det såg i alla fall ut så här! Fint va!?;)


Kolla!! Ett konstverk!=)

Efter glassen som vi käkade i solen utanför Länna gick vi till lekplatsen i området mittemot där vi bor, det finns mycket större lekutbud där så det blev Mollans val. Vi åkte mest kana (trots att det bubblade oroväckande mycket när jag gav mig utför...hoppas den håller nästa gång ett barn åker...=) Sen blev det lek i det lilla lekhuset, det bjöds på sand och stenar till mellis, mums!! Mio satt oxå med i stugan och gillade sanden extra mycket...tydligen var den god oxå.När vi inte orkade leka mer (mamma alltså) så gick vi hem och spelade dataspel och Mio hängde med så gått han kunde sittandes i gåstolen. När spelandet blev för tråkigt, typ efter fem minuter så lockade Playhous Disney mer, lika bra va det för då kunde mammi göra det hon alltid gör på fredagar mellan 5-6...TACO!!! Pappa kom hem precis lagom till att steka köttfärsen, vilket är hans uppgift.


En kollar på tummen...och en kollar på...något annat!

Kvällen avslutades med Idol uppe i tv-soffan, fast barnen hade fått en egen myshörna på golvet med massa leksaker, filtar, kuddar och godis.

Nu är jag trött, tröttare, tröttast....ska snart soooova, men liiiite tv först bara.
I morrn blir det nog jag+Molly+mommo+Klinte+karuseller= kan bara bli kul!


Glad Mio i gåstolen...

Kram