lördag, oktober 23, 2010

Fästingrumpan...

Ännu en vecka har passerat förbi och inte har vi gjort något speciellt heller, jo förutom att Mio var och provade sitt nya ståskal. När vi kom dit så sa dom att det blivit lite fel...oj då tänkte vi, vad har nu hänt! Men det var för oss inget tråkigt misstag utan tvärtom. Vanligtvis är ståskalen tydligen helt vita och tråkiga, förut fick man välja motiv, men det var ingen som frågade om det första gången vi var där och gjorde själva avgjutningen...och så tänkte vi inte mer på det...tills vi i onsdags då fick se att "misstaget" var att dom gjutit skalet med motiv som ser ut som jeanstyg=) ...fick då också veta att om man vill ha motiv så kostar det extra. Tur för oss, dyrt för dom;) Ser så coolt ut, tur att dom gjorde fel...

Det finns ett jätteroligt lekrum där på Hab som Molly gillar, favoriterna konstig nog är minirullstolen och dom små kryckorna...Så fort Mio fattat vad som var på gång så kollade han på mig och började darra på läppen, men denna gång så var det endast justering av befintligt skal och inget som skulle göra ont eller så...men Mio förknippade det säkert med förra gången han var där och fick gips på hela kroppen. Det gick bra ändå, trots att han skrek hela tiden. Skalet var i alla fall fantastiskt bra gjort och jag hoppas Mio kommer att gilla att stå i det sen när det är klart. Visst ser det gulligt ut, lilla fästingrumpan (som min mamma brukar säga) =)

I kväll blev det då taco i vanlig fredagsordning och Idol på de, börjar bli liiite tjatigt, men vad gör man inte för Mollan.

Helgen i övrigt bjuder på kalas för Mollys del i morgon, lite shopping för mamma och fotbollskväll med grabbarna för pappa. Måste ännu köpa present till kalaset, lätt när man knappt vet vem barnet är...kan faktiskt skylla på att Molly går på ny avdelning och att jag inte hunnit bekanta mig med alla ännu=) Vet att det är en tjej och hon fyller 5 år. I samband med presentinköp så måste jag passa på att köpa resten till Mollys Helloween kostym, det stundar Helloween maskerad på dagis och Molly ska klä ut sig till Lars Vader...eller jag menar Darth Vader;) Molly säger att han heter Lars...

Annars är det som sagt lugnt på hemmafronten och Molly väntar ivrigt på att hennes tänder ska trilla ut, hon säger att fyra tänder är lösa...men jag vet att ingen är lös, fast jag håller med henne, allt för husfriden skull.

Mio är på topp och försöker härma allt han hör, i dag ringde doktor Maggan och sa att vi nu kan invänta en kallelse till Astrid Lindgrens då dom ska operera in en pegg på Mios mage. Skönt tycker vi då vi kommer att slippa vakta Mio så han inte drar ur sin sond, vilket han gör mest hela tiden...i går hade han lyckats dra av kopplingen som sitter mitt på sondslangen, resultatet blev välling på hela Mio samt på golvet!! Lite nervös är jag inför narkosen, men om dom säger att det inte är några problem så får man väl lita på det.

Nu börjar sökandet av nya assistenter, två kommer att behövas efter nyår, så om någon är intresserad så är det bara att höra av sig=) Vet fortfarande inte hur mycket tid tjänsten gäller, men det kommer jag snart att meddela.

Nu ska jag Tradera lite, har ju soooovmorron i morgon!=)

Kram L.