måndag, oktober 11, 2010

Webbjulklappar!


Måste bara tipsa om denna nätbutik, sååå väldans fina grejer!

Julias vita drömmar

Är det sant...

...att det ska bli den kallaste vinter på 1000 år???! I så fall är jag väl förberedd!

Jackan från Everest är det bästa köpet jag gjort, kommer att hålla länge länge och är varm så in i norden! Skorna hoppas jag har samma effekt, kommer snart i ett paket hem till mig=)

Hösten/vintern har redan visat sig från sin mörka sida...båda barnen är förkylda, snoriga, febriga, hostiga och allmänt ROLIGA. Själv är man väl inte helt 100 heller, men vi hoppas på bättring snart!

Har inte så mycket att skriva annars, det händer inte så himla mycket här hemma...ska kanske gå på nån typ av musiklekis/sångstund med Mio på fredag, får se vad han tycker om det. Logopeden (en som har koll på svälj och tal -funktionerna) ringde i dag och det var hon som tipsade om musiklekis, som är för små barn med någon typ av funktionshinder (eller vad man kallar det för?!) Jag har aldrig kört bil själv med Mio tidigare, men det ska nog gå bra...någon gång ska ju vara den första!=)

Men när jag kör bil så var det något som jag skulle tänka på...hm...undrar vad det var Ola sa nu...han har ju sagt det några gånger...typ TUSEN gånger sedan i förrgår. DU FÅR INTE RIVSTARTA OCH INGA HÅRDA INBROMSNINGAR, OM DET ÄR GULT LJUS VID TRAFIKLJUSET SÅ SKA DU INTE STANNA...KÖR BARA!!! Okej...jag fattar, men det kommer att bli svårt.
Vi har nämligen redan bytt till vinterdäck...och dom kommer förmodligen vara utslitna innan snön kommer. Killar!!!

I lördags var jag med min syster Sanna på stan och shoppade loss lite, det blev lite kläder till mig och ett par fina fodrade basketkängor till Mollan. Sen var vi och kollade på en ny vagn till Mio, märket heter Phil & Ted och är en trehjulig joggervagn (nästan som den vi har i dag) MEN...denna har fullt liggläge samt att korgen under är mycket större och därmed bättre plats för maskinen mm. Sen är det ju kul med lite nytt också=)

Förutom sångstunden på fredag så ska jag försöka klämma in två järninjektioner denna vecka, har inte känt någon skillnad ännu med dom två jag fått, så jag hoppas det slår till snart och att jag då blir piggeliiiin!

Nej, nu ska jag gå igenom kvällens TV-tablå och se vad det bjuds på!

Kram L.