måndag, juni 14, 2010

I dag har det varit en tuff dag...morgonen började dåligt med en liten krasslig Mio. Han har hostat och hostat och fram mot fm så fick jag lov att ringa syster Sanna och be henne komma och hämta oss och köra ner till sjukhuset. Ola hade redan åkt i väg till fastlandet för att hämta nya bilen, typsikt att man är själv när nåt sånt här händer...men det kan man ju inte veta i förväg.

Vi fick stanna på sjukhuset över dagen och trots hosta och rossel så var det inget förhöjt CRP eller konstiga ljud på lungorna i dag heller, skönt...men samtidigt så vet man ju då att antibiotikan är lönlös...men ändå lika bra att slutföra kuren, just in case. Mio fick inhalera Ventolin och jag tror det blev lite bättre, men när vi skulle åka hem så började han hosta igen och höll på så typ hela kvällen...tur att Mollan kunde vara hos Sanna så hon slapp vara hemma i sjukstugan.

Nu väntar jag bara på att Ola ska komma hem så ordningen blir återställd, en dag och jag saknar honom redan;) Ska bli spännande att se nya bilen också=) Den har säkert fått bekänna färg mellan Gävle och Nynäs!!

Hoppas på en mycket bättre dag i morgon!

Tack syrran för all hjälp i dag=)