söndag, september 12, 2010

Hallå i telefonen!!!

Plocka svamp...fan va larvigt!! Dom finns ju faktiskt att köpa på ICA, ha!

  • Man slipper massa skit under naglarna...
  • Man blir inte uppäten av ettriga mygg...
  • Man behöver inte vara livrädd för att gå in i feta spindelnät med ännu fetare spindlar i...
  • Man kommer med all säkerhet inte att gå vilse...
  • Man har inte en 5-åring i släptåg som tjatar om att hon är trött, kissnödig, törstig, hungrig, trött, bajsnödig, trött, har fått en stick i stöveln, har fått en sten i stöveln...
Listan kan göras lååååång...men okej, hade ju varit kul om vi hittat lite svamp...och för en liten stund så trodde vi faktiskt att vi hade de, men efter att vi MMS:at Ola en bild på dom små stackarna vi hittade så visade det sig snart att så var inte fallet! Men vadå, som om Ola skulle vara någon svamp expert?! Nej, men jag är inte bitter...inte alls!


Så vadå, det här är inte kantareller eller???

Jaja...vi fick i alla fall en mysig en fika i bilen...


och vi såg fina blommor...

..och vi måste ju medge att det var en fin tur i skogen trots allt=)


I lördags hade vi lite kalas här hemma, Ola har ju som ni vet fyllt år och det bjöds på en om jag får säga det själv, väldigt god tacopaj med tillbehör samt tårta som Ola "bakat själv" från konditori Norrgatt. Det var som vanligt high life med alla barnen, med lite bråk, skratt och lite tårar... Mio trivdes som bara den, med allt skrattande och busande. Han har för övrigt blivit helt vild, vill verkligen inte vara stilla längre utan kastar sig hit och dit när han ligger på golvet. Han gillar bäst att ligga på bara golvet, utan kuddar och filtar...kan tyckas verka hårt, men det är då han rör sig som bäst. I kväll låg han på vardagsrums golvet och kickade och slog på badbollen medan syrran dribblade med nya basketbollen=) Han hade ingen mask heller på säkert 40 minuter, men inte störde det han inte!

Molly fick basketbollen i kväll när vi var på Maxi och handlade, hon är helt fräls efter morgonens basketträning med självaste Susanne Rosengren=) Tack Sussie för att Molly fick följa med! I dag i skogen sa Molly att hon ska bli basketspelare...Okej va bra sa jag, men sa inget mer om att hon förmodligen bara blir så lång...eller kort som mamma, typ tre äpplen hög. Fast man kan väl vara grym på basket ändå...eller?;)

Nybadad och nyklippt kille!

Mio har även kommit på vad man använder denna till=) Hallå i telefonen!


Nu blir det film!

Kram Lotta