torsdag, oktober 29, 2009

Har du borstat tänderna, borstat tänderna...

Har man fått två tänder så är det klart att man måste ta hand om dom!
Marie som jobbade med Mio i dag gjorde slag i saken och blev först ut med att borsta dom små gaddarna. Helt ok tyckte Mio!

Hela eftermiddagen har jag och Mio myst i fåtöljen och kollat på TV, först somnade Mio...sen även jag, vad ska man göra när det blir mörkt redan klockan fyra på eftermiddagen?!

Kvällen avslutades med bad och sondbyte för Mio, sonden byts ca varannan vecka för att växla sida samt för att den fort blir sliten och inte går att stänga. Avståndet som man sätter sonden på får man ut genom att mäta från näsa till öra och ner till bröstbenstappen, det är viktigt att det blir rätt längd och att den sitter på rätt plats. Dom är extremt skickliga på att sätta sond nere hos Mio och det lyckas alltid på första försöket...så även i kväll...trodde vi...tills det att Ola såg sonden komma ut genom munnen. Då var det bara att börja om från början, Mio är van vid det här laget, men blir så klart ändå lite ledssen. På andra försöket lyckades vi dock och när allt var på plats och Mio låg i pappas famn så somnade han som en liten gris.

Molly var ruskigt trött efter en lång dag som troll på dagis så det blev en sväng förbi MAX och sen tv-mys i sängen, första reklamenpausen i SOS Gute sa hon, -Mamma jag sover en stund, väck mig när det börjar igen...sen var det gonatt!!

I morgon blir den nog permis igen för Mios del, kanske rent av lite fredagsmys för första gången med HELA familjen på 6 riktigt lååååånga månader.

Gonatt!