söndag, juni 13, 2010

Har kommit på att jag kan baka scones=) Köpte ett paket färdig mix som jag tänkte göra scones av i lördags, men så tänkte jag att va f*n...hur svårt kan det vara att göra egen deg?! Jag är ju egentligen såååå dålig på att baka, men dom blev helt fantastiska om jag får säga det själv;)

Har hittat en bra sida på nätet med massa olika recept på scones scones.se och i dag blev jag lite wild and crazy och gjorde scones med russin, honung och kardemumma! Förmodligen det godaste jag ätit på länge, med lite smör och ICA´s ekologiska jordgubbssylt på så blev det bästaste bäst!

Helgen har varit lite jobbig eftersom Mio fortfarande är krasslig (dock bättre i dag/kväll). Vi var på sjukhuset med honom i onsdags och då fick han antibiotika, mest i förebyggande syfte eftersom alla prover var bra och doktorn hörde inga konstiga ljud på lungorna. Men i Mios fall så är det bra att ta det säkra för det osäkra och ge medicin. Det tog några dagar innan han svarade på medicinen och febern har gått lite upp och ner... blir ju lite orolig att det skulle vara lunginflammation, men eftersom han är bättre nu så var det troligtvis en vanlig förkylning eller nåt. Vet inte hur många syrgastuber vi förbrukat senaste dagarna, vanligtvis behöver vi inte använda extra syre alls, men när Mio blir förkyld så går det åt en hel del...

Ola skulle egentligen varit och hämtat vår nya bil i torsdags, men det fanns inga bilplatser på turen hem så han fick boka om till måndag. Lika bra eftersom Mio ändå var rätt krasslig. Ola åker i morgon bitti och ska åka till Gävle för att hämta bilen, sen blir det förhoppningsvis IKEA på hemvägen om han hinner...har gjort en lista på grejer som jag suktat efter LÄNGE så jag hoppas han får tid över=)

Hej då bilen...

Får se vad jag och kidsen ska hitta på i morgon när vi är själva hela dagen, kanske ska försöka hinna med att få ner blommorna i krukor...dom står ännu och väntar på att få bli planterade. Det växer så det knakar här på Fältis, kolla bara in vår potatis...


Nu ska jag äta en scones och sen ut och leta efter skatten...