torsdag, september 22, 2011

Smart eller snålt!?

Jag gillar verkligen Waynes Coffee, allra helst deras smoothies...men köper man en titt som tätt som jag gör så blir det goda väldigt dyrt!! En liten smoothie kostar 38 spänn! Hur enkelt som helst att göra själv, men det är ju mycket trevligare med själva muggen man får smoothien i, så eftersom jag nu hunnit testa alla samt att jag och Molly smugglade med våra muggar hem sist vi var där, så ska vi i morgon göra vår favorit mango/färska hallon.:) Smart eller snålt?!

Dom som byggde vårt hus har verkligen lyckats med att koppla all el så in i bengens fel!!! Jag vet inte vilken gång i ordningen som en propp gått när jag tänt lampan uppe på min toa...och jag blir lika rädd varje gång det säger POFF! Men tydligen har elledningarna legat och hottat upp sig lite extra dom senaste dagarna för i förrgår så sa det inte bara POFF längre, utan det small ett j*vla skott...och allt blev mörkt på övervåningen.
Jag blev så rädd att jag skrek rakt ut och Ola som säkert blev lite rädd för att jag skrek, skrek tillbaka och sen gick det rakt ner i ledet och slutade med att Molly grät för att det small och blev mörkt och Mio grät för att alla skrek, grät och för att det blev mörkt! ...ja det blev ett himla liv för en stund, men när proppen återigen var fixad så lyste det på övervåningen och alla var glada igen...men på min toa lyste det inte, den lampan kommer förmodligen aldrig att lysa mer:( Det är nu två svarta märken på spegeln där lamporna sitter, ser ut som eldsflammor slagit upp...
Eftersom det är väldigt mörkt på toan nu så har jag löst det genom att använda denna...
Nej, det är ingen pepparkvarn, dom lyser väldigt dåligt har jag hört... Det är en ficklampa som lyser genom att man vevar som en galning med veven som i sin tur genererar ström och lys! Smart grej det där, men rätt jobbigt när man ska sminka sig på morgonen...veve sen på med mascaran...veva och lite rouge...veva och på med lite på andra kinden, ser inte klok ut när jag kommer ut i dagsljus!! Ni kan ju tänka er hur det är när man ska gå på toa... Men jag börjar vänja mig, kanske ska strunta i att köpa ny lampa och behålla denna istället, det är ju i alla fall väldigt ekonomiskt! Smart eller snålt...eller bara väldigt dumt!?


- Posted by Lotta using BlogPress from my iPad


Location:Fältgatan,Visby,Sverige

Nej, bunta ihop dom och skicka dom till Georgia med första sämsta flyg!

Jag säger bara usch och fy!!!! Jag är oftast för dödsstraff när det gäller våldtäktsmän eller övergrepp mot barn, men samtidigt kan dödsstraff då kännas som en "enkel" utväg... Så många som 18 av 35 delstater i USA tillämpar dödsstraff och självklart är "Ku Klux Klans" födelseort Georgia en av dessa stater!! I Georgia "dödades" igår enligt flera vittnen en oskyldig man...
Troy Davis som dömdes för polismord 1989 var mörkhyad och i en delstat med så extremt höga rasistiska värderingar som Georgia har spelar det förmodligen ingen roll ifall han nu var skyldig eller inte, men att han nu råkade vara mörkhyad spelade desto större roll...och förmodligen blev han avrättad av den anledningen. Hela sju av tio vittnen backade och tog tillbaka sitt vittnesmål och påstod att dom blivit pressade av polisen och istället för en ny rättegång gav domstolen klartecken för en avrättning istället!!! Hans sista ord var -Jag är oskyldig!

Dom avrättar oskyldiga människor till höger och vänster, men dom riktiga scumbagsen som ex pedofiler springer fritt överallt och får fängelsestraff som motsvarar en minisemester!! I Sverige verkar det bara bli fler och fler pedofiler och även på Gotland dyker dom nu upp!!!! Vart fan kommer dom ifrån och varför blir dom som dom blir???! Nej, bunta ihop dom och skicka dom till Georgia med första sämsta flyg!

- Posted by Lotta using BlogPress from my iPad

Location:Fältgatan,Visby,Sverige