torsdag, september 22, 2011

Nej, bunta ihop dom och skicka dom till Georgia med första sämsta flyg!

Jag säger bara usch och fy!!!! Jag är oftast för dödsstraff när det gäller våldtäktsmän eller övergrepp mot barn, men samtidigt kan dödsstraff då kännas som en "enkel" utväg... Så många som 18 av 35 delstater i USA tillämpar dödsstraff och självklart är "Ku Klux Klans" födelseort Georgia en av dessa stater!! I Georgia "dödades" igår enligt flera vittnen en oskyldig man...
Troy Davis som dömdes för polismord 1989 var mörkhyad och i en delstat med så extremt höga rasistiska värderingar som Georgia har spelar det förmodligen ingen roll ifall han nu var skyldig eller inte, men att han nu råkade vara mörkhyad spelade desto större roll...och förmodligen blev han avrättad av den anledningen. Hela sju av tio vittnen backade och tog tillbaka sitt vittnesmål och påstod att dom blivit pressade av polisen och istället för en ny rättegång gav domstolen klartecken för en avrättning istället!!! Hans sista ord var -Jag är oskyldig!

Dom avrättar oskyldiga människor till höger och vänster, men dom riktiga scumbagsen som ex pedofiler springer fritt överallt och får fängelsestraff som motsvarar en minisemester!! I Sverige verkar det bara bli fler och fler pedofiler och även på Gotland dyker dom nu upp!!!! Vart fan kommer dom ifrån och varför blir dom som dom blir???! Nej, bunta ihop dom och skicka dom till Georgia med första sämsta flyg!

- Posted by Lotta using BlogPress from my iPad

Location:Fältgatan,Visby,Sverige

Inga kommentarer: