onsdag, juli 06, 2011

Tjohoo tjingeling!!

Oj oj oj, det här semestersåsandet bara fortsätter...farligt farligt, men härligt härligt:)

Har tyvärr inte fått tillbaka min älskade dator ännu, men jag har faktiskt lämnat den på service i alla fall;) Att bara få veta VAD som är fel på den kostar mellan 500-1000 kr och sen ska dom ännu laga felet, så det vet i fåglars vad detta slutar...och det roliga (eller tråkiga) är att jag ju vet vad felet är, så inprincip skulle jag bara kunnat säga att det är den lilla piggen där man sätter i laddaren som gått sönder och sen kunde dom bara fixa det, men såååå funkar det ju inte!!! Så jag får snällt vänta 2-3 veckor (fast jag vet att det typ tar 3-6 veckor) och sen snällt betala för vad det nu kommer att kosta OCH sen få tillbaka min dator. IPaddar i all ära, men va fan...det går inte att skriva ett simpelt inlägg på bloggen utan att behöva skriva i HTML!!!!?? Det går inte att ladda upp bilder på varken bloggen eller Facebook...därav inga bilder på bloggen:( men paddan är ju snygg att titta på och den är lätt att bära:)

Annars då, jo vi mår fint och har det bra i sommarvärmen, vi är bra på att semesterfira i vår familj, ingen går och lägger sig för klockan tolv, ett, och ingen gå upp innan tio, vi käkar pizza eller Max/Mc D minst en kväll i veckan, äter godis varje kväll...tur att sommaren är låååång och att det är många veckors semester kvar så vi hinner ställa om våra rutiner;)

Mio mår oförskämt bra och vill sällan ha sin mask på (dock på natten vill vi att den ska va på!), han hänger på allt vi gör och är en hejare även han på att semesterfira. Han har testat poolen, men tyckte nog som mamma att den va lite kall, Molly däremot badar varje dag oavsett väder och vind och pooltemperatur....fast i dag visade pooltempen faktiskt 25 grader, men det var nog bara på ytan för Molly såg ut som ett skrynkligt blåbär när hon kom upp. Mio pratar ganska mycket nu och säger mamma mest hela tiden, han vill även vara i mammas famn hela tiden också, så pass mycket att jag nu i skrivande stund har blockat hem en Baby Björn sele ala Comfort Carrier som jag hoppas ska passa lilla herr Bröms. Vi har en annan BB sele som vi testat och det var då vi märkte att Mio gillade att hänga där på magen, men selen var dock lite liten och det var då jag började leta efter selar för lite större barn och hittade denna som passar upp till tio år!! Nej, skojar bara...men upp till två år ska den i alla fall passa;) så det blir nog toppen och jag slipper få ont i armen och krokig rygg! Förutom mamma så säger Mio ju massa annat också, som pappa tex;) och i dag petade han på sin näsa och sa näsa, och det verkat ju logiskt:) bra att ha koll på kroppsdelarna!

I dag har vi varit på hamnen och käkat glass och sen tog vi en tur upp genom stan och kollade lite på vad som händer i Almedalen denna vecka, det är mycket som händer kan jag säga...väldans mycket folk var det överallt, vi hann även med att rösta vid Aftonbladets tillhåll, dom hade nåt som liknar en sån larmbåge som man går igenom när man ska flyga, fast denna räknade röster istället...även Mio lade sin röst genom att åka vagnen igenom:) I morgon ska vi till Amis igen för då är det något som heter Idrottens dag tror jag, ska tydligen vara roligt har jag hört:)

Nu ska jag försöka sova lite, har haft svårt att sova den senaste veckan eftersom det är då otroligt varmt i vårt sovrum!!!! Men med fläkt på och öppet fönster så ska det nog gå bättre i natt hoppas jag. Sen har man ju kommit in i en lite dålig sömn rytm av allt filmtittande här på kvällarna, vi har sån där tv som man kan välja massa filmer på och pausa när man vill och så...kommer inte ihåg vad det heter nu, men det är bra:) filmer vi avverkat den senaste veckan är bl.a. Seven Pounds (fin film, snyft..., Instängd 2 (rekommenderas inte, hemsk film, men jag är lite nyfiken på om det finns en Instängd 1 oxå??), The next three days (mycket bra film), Psalm 21 (huuuu skräck!!!!), Valentines day (bra tyckte jag, Ola sov nog efter halva filmen...) Så filmtajm it is varje kväll:)

Nu ska jag sova...gonatt!