lördag, januari 02, 2010

Hej 2010!!

Här sitter jag och dricker skumpa från i går och käkar is, det är vad jag kallar varannan vatten!

Hoppas alla hade en riktigt rolig nyårsafton, våran var ganska lugn kan man säga...andra året i rad som det inte var något party för min del, men det gick ju bra ändå. I´m to old for this shit!;)
Vi hämtade Mio på eftermiddagen och så åkte vi hem och lagade middag, det blev något så piffigt som en Toast skagen till förrätt och till varmrätt blev det potatisgratäng med baconlindad kyckling med färskostfyllning och beasås. Vi åkte ner med Mio innan tolv slaget så att vi skulle hinna hem och se lite raketer, sen skålade vi i lite skumpa/cider och åt vår efterätt. Eftersom vi hade lite skilda åsikter ang efterrätten så fick alla välja vad dom ville ha, Ola valde semlor?!, Molly munkringar?! och jag tog en burk Ben & Jerry Cookie Dough=).

Personligen tycker jag det är rätt onödigt med raketer, massa pengar som bara går upp i rök...och dessutom är jag fruktansvärt skotträdd!! Vore mycket trevligare om alla skickade upp rislyktor istället för raketer, det var många som gjorde det i går och det var jättefint.

I dag hämtade vi Mio på eftermiddagen och sen åkte Ola och hyrde film, Is Age 3 till Mollan och Jim Carrey och Wallander till oss, till det lite poppa och chippa=)

Planerar lite för veckan som kommer, Molly fyller 5 år och det ska köpas presenter, beställas tårta och bjudas till kalas. Vad köper man för presenter så här efter jul när hela rummet är fullt av leksaker?! Hon säger att hon önskar sig en bärgningsbil...så jag får väl leta efter en sådan i morgon. På måndag när Mollan fyller år så har hon fått välja vad hon vill göra, det blev bio, Alvin och gänget 2! På onsdag kör vi kalas med familjen och då kommer även Mollys faster Maja och hennes kille Anders hit från Dalarna. Kalas med kompisarna blir det på lördag, Oh my god!!! Det brukar bli livat i luckan, Mio gör nog bäst i att stanna på sjukhuset den dagen=)

Sova kanske?
Gonatt...